Renewable EnergyTech: Η Sungrow παρουσιάζει στην Ελλάδα τις πλέον σύγχρονες προτάσεις της για ένα πιο πράσινο μέλλον

Renewable EnergyTech: Η Sungrow παρουσιάζει στην Ελλάδα τις πλέον σύγχρονες προτάσεις της για ένα πιο πράσινο μέλλον
Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει επαγγελματίες από όλο το φάσμα του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η Sungrow, κορυφαίος προμηθευτής φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην Renewable EnergyTech (7-9 Μαρτίου, Helexpo, Θεσσαλονίκη) όπου θα παρουσιάσει τις πλέον σύγχρονες προτάσεις της για ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει επαγγελματίες από όλο το φάσμα του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με τη Sungrow και τα στελέχη της να έχουν την ευκαιρία να αναλύσουν στους επισκέπτες την ευρεία γκάμα λύσεων της εταιρείας για τα οικιακά, εμπορικά/βιομηχανικά, αλλά και μεγάλης κλίμακας συστήματα.

Καινοτομία για κάθε χρήση

Έχοντας ήδη περισσότερα από 405GW εγκατεστημένης ισχύος σε παγκόσμια κλίμακα*, η Sungrow διαθέτει inverters που καλύπτουν μονοφασικά και τριφασικά οικιακά συστήματα με μεγάλο εύρος επιλογής ισχύος, βιομηχανικές εφαρμογές, αλλά και έργα μεγάλης κλίμακας. Στη Renewable EnergyTech, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλήρη γκάμα string inverters της εταιρείας, από τους αποδοτικούς οικιακούς με ισχύ από 2kW, έως την κορυφαία σειρά SG350HX, με ισχύ 350kW.

Όσον αφορά στις μπαταρίες για οικιακή και εμπορική/βιομηχανική χρήση, το κοινό της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα μοντέλα SBR και SBH, τα οποία χάρη στην έξυπνη και με δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης σχεδίαση τους, προσφέρουν λύσεις με  χωρητικότητα από 6,4kWh έως και 40 kWh σε επίπεδο προϊόντος. Την ίδια στιγμή, η αρχιτεκτονική της SBH επιτρέπει και τη σχεδίαση συστημάτων με πολύ μεγαλύτερη συνολική χωρητικότητα με παραλληλισμό σειράς SBH ανά inverter.

98988.jpg




Φορτίζοντας το μέλλον της αυτοκίνησης

Με την ηλεκτροκίνηση να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς και στην Ελλάδα, οι λύσεις και υποδομές φόρτισης διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο. Η Sungrow καινοτομεί και στον τομέα των λύσεων φόρτισης, αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη ομάδα R&D στον τομέα των λύσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στην Renewable EnergyTech, τα εξειδικευμένα στον τομέα στελέχη της Sungrow, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις λύσεις φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος 7, 11 και 22 kW, ιδανικές για χρήση σε οικιακό επίπεδο, αλλά και τον καινοτόμο DC φορτιστή των 30kW που προσφέρει μια ξεχωριστή λύση για συστήματα δημόσιας φόρτισης ή εταιρικών στόλων. Σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι οι φορτιστές των 7, 11 και 22 kW μπορούν να εγκατασταθούν αυτόνομα, αλλά μπορούν επίσης να συνδεθούν και με τους υβριδικούς μετατροπείς της Sungrow, προσφέροντας ένα πλήρες οικοσύστημα για οικονομική και απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.

Με 27ετή πορεία στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η Sungrow είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, αναπτύσσοντας, παράγοντας και προσφέροντας καινοτόμες και αποδοτικές λύσεις, απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τη δέσμευση της Sungrow για "Καθαρή ενέργεια για όλους".

Σας περιμένουμε στην Renewable EnergyTech, στο περίπτερο της Sungrow, B03, ενώ ειδικότερα την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 11:30π.μ., η Sungrow θα παρουσιάσει στο κεντρικό stage της έκθεσης μια ξεχωριστή παρουσίαση, μέσω της οποίας θα ανακοινώσει τις τελευταίες καινοτομίες της στο χώρο των οικιακών φ/β συστημάτων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης