Παρενέργειες

Το ενδιαφέρον για τις θυγατρικές της Quest Holdings

Το ενδιαφέρον για τις θυγατρικές της Quest Holdings

Τα όσα γράφτηκαν για σημαντικό ενδιαφέρον από μεγάλα επενδυτικά σχήματα για τη θυγατρική της Quest Holdings, ACS έχουν απόλυτη βάση, όπως επίσης και το ότι είναι πρώιμο ακόμα να μιλήσει κανείς για οποιαδήποτε μορφή είτε εξέλιξη συμφωνίας.

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που το ενδιαφέρον αυτό εκδηλώνεται για την ACS, της οποίας ο κύκλος εργασιών για το 2023 ανήλθε σε 150 εκατ. ευρώ. Άλλωστε δεν είναι η μόνη εταιρεία του Ομίλου που προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον. Για παράδειγμα η μεγάλη ανάπτυξη της UniSystems, η οποία είναι leader στον τομέα της πληροφορικής αποτελεί μια από τις πλέον hot θυγατρικές του Ομίλου.

Σε αυτό πρέπει να προστεθεί και η καλή πορεία της θυγατρικής Γ.E. Δημητρίου στον τομέα των κλιματιστικών, η οποία δείχνει να κερδίζει το στοίχημα της εγχώριας αγοράς και για την οποία υπάρχουν σχέδια επέκτασης στο εξωτερικό.

Σε γενικές γραμμές η αγορά δείχνει ότι από το 2024 η σταθερά ανοδική πορεία του Ομίλου επανέρχεται παρά το γεγονός ότι η κεφαλαιοποίηση βρίσκεται χαμηλότερα από τις τιμές που κατέγραψε το 2023.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης