Ενέργεια

Πράσινα τιμολόγια: Από 9 ως 11,6 λεπτά/KWh οι τιμές τον Απρίλιο

Πράσινα τιμολόγια: Από 9 ως 11,6 λεπτά/KWh οι τιμές τον Απρίλιο
Ακολουθώντας τον τύπο και τις εκπτώσεις που έχει θέσει η κάθε εταιρεία, άλλοι προμηθευτές εμφάνισαν ελαφρώς μειωμένες τιμές, και άλλοι λίγο αυξημένες
Σχετικά Άρθρα
Στα 9 λεπτά/κιλοβατώρα είναι το χαμηλότερο πράσινο τιμολόγιο για τον Απρίλιο και είναι από την ΕΛΙΝ ενώ τρεις εταιρείες προμήθειας ανακοίνωσαν μειωμένες τιμές για τα πράσινα τιμολόγια αυτό το μήνα σε σχέση με τον προηγούμενο.
Ακολουθώντας τον τύπο και τις εκπτώσεις που έχει θέσει η κάθε εταιρεία, άλλοι προμηθευτές εμφάνισαν ελαφρώς μειωμένες τιμές, και άλλοι λίγο αυξημένες. Η ΔΕΗ διατήρησε τι τιμές του Μαρτίου.

Οι τιμές στα πράσινα τιμολόγια για τον Απρίλιο κυμάνθηκαν από 9 έως 11,6 λεπτά ενώ το το Μάρτιο οι τιμές στα πράσινα κινούνται από 8,1-11,9 λεπτά/κιλοβατώρα.
Και για αυτό το μήνα το χαμηλότερο πράσινο τιμολόγιο προσφέρει η ΕΛΙΝ με 9 λεπτά/κιλοβατώρα από 8,1 λεπτά/κιλοβατώρα του Μαρτίου.
Η τιμή Μαρτίου για το πράσινο τιμολόγιο της Volterra ειναι 9,9 λεπτά/ κιλοβατώρα μειωμένη από το Μάρτιο που ήταν 11,5 λεπτά λόγω αύξησης της έκπτωσης.

Η Protergia ακολουθεί με τιμή στα 11,62 λεπτά / κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας και 18,6 λεπτά χωρίς έκπτωση συνέπειας.
Η ΗΡΩΝ στο ειδικο τιμολόγιο για τον Απρίλιο έχει τιμή 11,5 λεπτά/κιλοβατώρα στο πράσινο τιμολόγιο με έκπτωση συνέπειας 12% από τα 10,3 λεπτά/κιλοβατώρα που είχε το πράσινο τιμολόγιό της το Μάρτιο.

Ακολουθεί η Φυσικό Αέριο με τιμή 10,6 λεπτά /κιλοβατώρα από 11,1 λεπτά η κιλοβατώρα τον προηγούμενο μήνα.
Η NRG για τον Απρίλιο δίνει το πράσινο τιμολόγιο στα 10,7 λεπτά/κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας. Χωρίς έκπτωση συνέπειας η τιμή είναι 17,9 λεπτά/κιλοβατώρα.
Η ΔΕΗ δίνει για τον Απρίλιο την ίδα τιμή με τον προηγούμενο μήνα 10,8 λεπτά/κιλοβατώρα για καταναλώσεις εως 500 κιλοβατώρες. και 11,9 λεπτά /κιλοβατώρα, για πάνω από 500 κιλοβατώρες. Ωστόσο αύξησε την έκπτωση στο 15% από 10% τον προηγούμενο μήνα.

Η Epedison προσφέρει το πράσινο τιμολόγιο στα 11 λεπτά/κιλοβατώρα για τις πρώτες 100 κιλοβατώρες και στα 11,7 λεπτά για τις υπόλοιπες.
Η τιμή της Volton για το πράσινο τιμολόγιο τον Απρίλιο διαμορφώθηκε στα 10,5 λεπτά/κιλοβατώρα, με αρχική έκπτωση και έκπτωση συνέπειας, από 10,3 λεπτά που ήταν το Μάρτιο.
Η Ζενίθ προσφέρει το πράσινο τιμολόγιο με τιμή 11,4 λεπτά/κιλοβατώρα και πάγιο 5 ευρώ.

Τις τιμές όλων των παρόχων μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες στην ιστοσελίδα της ΡΑΑΕΥ: https://invoices.rae.gr/
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης