Διεθνή

Σόου Ιμάμογλου στην ανάληψη των καθηκόντων του - Ο Ερντογάν παρηγορεί τα στελέχη του για την ήττα

Σόου Ιμάμογλου στην ανάληψη των καθηκόντων του - Ο Ερντογάν παρηγορεί τα στελέχη του για την ήττα

Το μήνυμα του Δημάρχου της Κωνσταντινούπολης στον Τούρκο Πρόεδρο

Σόου έκανε ο Εκρέμ Ιμάμογλου την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Δίπλα του βρέθηκε η σύζυγός του και ο κόσμος που κάθε φορά ζητούσε να βγάζει το σακάκι του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης, ο Ιμάμογλου έστειλε μήνυμα στον Ερντογάν.

«Mε την άδεια σας, σας ενημερώνω πως μόλις τώρα έρχονται ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης κύριος Εκρέμ Ιμάμογλου, και η αξιότιμη σύζυγος του Ντιλέκ Ιμάμογλου. Δήμαρχε Εκρέμ, πρόεδρε Εκρέμ.

Υπήρξαν προσπάθειες που είχαν επιχειρήσει να καθυστερήσουν και να εμποδίσουν το έργο μας. Εύχομαι και ελπίζω πως οι επιλογές του λαού μας, οι προτιμήσεις του λαού μας, η κοινή λογική να είναι ένα μήνυμα προς του κυβερνώντες στην Άγκυρα, στην κυβέρνηση και στον κύριο πρόεδρο.

Αυτό θα πρέπει να είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, στο να σκεφτόμαστε μαζί και να κινούμαστε μαζί. Αυτή είναι μια εθνική στάση.

Eκρέμ, Εκρέμ…»

 

Ο Τούρκος πρόεδρος παρηγορεί τα στελέχη του για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Ερντογάν επικαλέστηκε το σφιχτό πρόγραμμα που έχω τις τελευταίες ημέρες (ταξίδια σε ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία) που τον αναγκάζει να μην επισκεφθεί ακόμα τους ψηφοφόρους του.

«Τώρα είμαι λίγο στριμωγμένος έχω το ταξίδι στην Αμερική μετά θα πάω στη Σ. Αραβία. Μετά από αυτά αν θέλει ο Θεός θα επισκεφθώ τις νικηφόρες πόλεις μας».

Ο Ερντογάν τώρα αρχίζει να υπόσχεται μείωση του πληθωρισμού.

«Αν θέλει ο Θεός, από το β' εξάμηνο του έτους θα αρχίσουμε να βλέπουμε τη μείωση του πληθωρισμού. Ήδη τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας που ανακοινώθηκαν σήμερα δείχνουν την υποχώρηση του πληθωρισμού τον Μάρτιο. Η μείωση του πληθωρισμού θα εξασφαλίσει τη μόνιμη αύξηση της ευημερίας και θα σταματήσει τη μείωση της αξίας των μισθών» δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Πηγή: skai.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης