Επιχειρήσεις

Eurojackpot: Στις 21:00 η μεγάλη κλήρωση για τα 64 εκατ. ευρώ

Eurojackpot: Στις 21:00 η μεγάλη κλήρωση για τα 64 εκατ. ευρώ
Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Την ευκαιρία να διεκδικήσουν 64 εκατ. ευρώ έχουν απόψε οι παίκτες του Eurojackpot, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τη χώρα μας. Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα διεξαχθεί στις 21:00, με την κατάθεση δελτίων να γίνεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ και να ολοκληρώνεται στις 19:00.

«Το έπαθλο της αποψινής κλήρωσης είναι αστρονομικό. Είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες παίκτες. Ποσά αυτού του μεγέθους μόνο το Eurojackpot μπορεί να προσφέρει. Ο καθένας σκέφτεται το πώς θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή του αν κέρδισε ένα τέτοιο έπαθλο», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αγγελάτος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι.

2_36.jpg

«Τα Eurojackpot μοιράζει κάθε Τρίτη και Παρασκευή πολύ μεγάλα ποσά, τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη κατηγορία. Τα έπαθλα στην πρώτη κατηγορία ξεκινούν από 10 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 120 εκατ. ευρώ. Όλες οι κληρώσεις του Eurojackpot διεξάγονται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να τις παρακολουθεί σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Στην Ελλάδα, η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει στις 19:00 τις ημέρες των κληρώσεων», συμπληρώνει.

«Πρωτόγνωρα έπαθλα για τα ελληνικά δεδομένα»

Από την πλευρά του, ο Αναστάσης Απιδόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, τονίζει: «Τα ποσά που μοιράζει το παιχνίδι είναι πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα, γεγονός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των παικτών. Ήδη ένας νικητής στη Λαμία κέρδισε 1 εκατ. ευρώ στην δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού».

3_33.JPG

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα  καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια νέα κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς. «Οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα», εξηγεί ο κ. Απιδόπουλος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης