Επιχειρήσεις

Οι «έξυπνες πόλεις του αύριο» από το iQnovus του Ομίλου Quest στην Beyond Expo 2024

Οι «έξυπνες πόλεις του αύριο» από το iQnovus του Ομίλου Quest στην Beyond Expo 2024

Κεντρικό θέμα είναι η ανάδειξη των νέων μοντέλων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη των νέων ευφυών πόλεων

Το iQnovus, το Κέντρο Καινοτομίας του Ομίλου Quest, εκπροσωπεί φέτος τον Όμιλο στην έκθεση Beyond 2024, που θα διεξαχθεί 25-27/4 στη ΔΕΘ HELEXPO.

 

Το iQnovus, αναπτύσσει  έντονη δραστηριότητα προς την ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογικής καινοτομίας, μέσα από τη δημιουργία οικοσυστημάτων και συνέργειες που φέρνουν κοντά  ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά ιδρύματα με μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες, startups και την πολιτεία.

Κεντρικό θέμα της φετινής συμμετοχής του iQnovus είναι η ανάδειξη των νέων μοντέλων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη των νέων ευφυών πόλεων.

Στο πλαίσιο αυτό , θα πραγματοποιηθούν δύο ομιλίες στο συνέδριο «Τεχνητή Νοημοσύνη & Ψηφιακή Διοίκηση στους ΟΤΑ», που διοργανώνει  η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ»:

- Χτίζοντας τις πόλεις του αύριο: Από τις έξυπνες λύσεις στα έξυπνα οικοσυστήματα, Αντώνης Κασσάνο, Innovation & Business Development Director at Uni Systems, Head of iQnovus Quest Innovation Center

- Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Ο πολίτης στο επίκεντρο των έξυπνων πόλεων, Πλάτων Βελώνιας, RDI & Business Development Manager at Uni Systems.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση και το πρόγραμμα συνεδρίων : www.beyond-expo.gr

 

Quest Συμμετοχών

H Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, του Κλιματισμού, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυμεταφορών & Ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Ξεκινώντας το 1981 ως Info-Quest, η εταιρεία έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων Τεχνολογιών, στην εισαγωγή και χρήση της Πληροφορικής στην εκπαίδευση και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθώς και στη δημιουργία των νέων θεσμικών πλαισίων για την αποδοχή και χρήση των νέων τεχνολογιών.

Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998, ενώ ο Όμιλος Quest απασχολεί στην Ελλάδα καις το εξωτερικό περίπου 2.600 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Οι εταιρείες του Ομίλου Quest είναι η Info Quest Technologies, η Uni Systems, η iSquare, η iStorm, η Quest Online (you.gr), η FoQus, η Team Candi, η ΕΠΑΦΟΣ, η Intelli Solutions, η Clima Quest, η Γ.Ε.Δημητρίου,  η ACS, και η Quest Ενεργειακή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης