Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Σκέρτσος: Η ΝΔ υπηρετεί το εθνικό συμφέρον χωρίς να κοιτά αριστερά, δεξιά είτε στο κέντρο

Σκέρτσος: Η ΝΔ υπηρετεί το εθνικό συμφέρον χωρίς να κοιτά αριστερά, δεξιά είτε στο κέντρο

Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση έλαβε τα μηνύματα που έστειλαν οι πολίτες στις ευρωεκλογές και αυτό φαίνεται από τις παρεμβάσεις που έχει ξεκινήσει  

Ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επαφή όχι μόνο με ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και τις τοπικές οργανώσεις, αλλά και με όλα τα μέλη της κοινωνίας.

«Πρέπει να βγούμε από τα γραφεία και να ακούσουμε τα παράπονα, προφανώς και δεν τα κάνουμε όλα τέλεια. Όμως, ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι είναι ένας μαέστρος που κρατά με αποτελεσματικό τρόπο την μπαγκέτα και όπου χρειάζεται δίνει τον τόνο να τρέξουν πιο γρήγορα τα πράγματα. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, όλοι είμαστε χρήσιμοι για την πολιτική», σημείωσε.

Κληθείς να απαντήσει εάν υπάρχει ανησυχία στην Πειραιώς για τη στροφή προς το Κέντρο και την παρέμβαση των πρώην πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά σε εκδήλωση τη Δευτέρα, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικαλείται διαρκώς τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ο οποίος στην ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ μιλάει για τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα της ως «μια παράταξη που υπηρετεί το εθνικό συμφέρον, χωρίς να κοιτά δεξιά, αριστερά και στο κέντρο».

Πρόσθεσε ότι «αυτό ακριβώς υπηρετεί ο πρωθυπουργός, γι΄ αυτό και εξασφάλισε υψηλά ποσοστά, τα οποία όμως δεν είναι δεδομένα».

Σχετικά με την έφοδο της αντιεισαγγελίας του Αρείου Πάγου στα γραφεία της ΕΥΠ για τις υποκλοπές, απέφυγε να το σχολιάσει, καθώς η έρευνα αφορά τη Δικαιοσύνη και «πυρήνας του κράτους δικαίου είναι να αφήνουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, καθώς με αυτό συμβαδίζει και η ανάπτυξη της χώρας».

Τέλος, σχολίασε ότι «το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έχει φέρει ταραχή στα δυο μεγάλα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία αθροιστικά δεν έχουν μεγαλύτερα ποσοστά από τη ΝΔ».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης