Αναλύσεις

Eπιχειρηματική αποστολή στην Γεωργία στις 7-9/6 διοραγώνουν ΣΕΒ - ΕΒΕΑ

Eπιχειρηματική αποστολή στην Γεωργία στις 7-9/6 διοραγώνουν ΣΕΒ - ΕΒΕΑ
Οι Ανανεώσιμες Πηγές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος
Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ) διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, στις 7-9/6/2017.
Η αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Γεωργίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Έχουν επιλεγεί οι κλάδοι εκείνοι της ελληνικής οικονομίας που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις ευνοϊκότερες προοπτικές για ανάπτυξη δραστηριοτήτων και ενίσχυση συνεργασιών στην Γεωργία, όπως:
- φαρμακευτικά προϊόντα - καλλυντικά
- κατασκευές – δομικά υλικά
- αγροτικά προϊόντα - τρόφιμα
- ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
- τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες (ενεργειακή αποδοτικότητα, πιστοποίηση ποιότητας, ασφάλεια τροφίμων, περιβαλλοντική διαχείριση κ.ά.)

Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων. Οι δαπάνες μετάβασης και διαμονής θα βαρύνουν τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην ελληνική επιχειρηματική αποστολή γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ (excom@acci.gr τηλ. 210 3382342-466).

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης