Ευρώπη

Η Enel μπαίνει και στην αγορά φυσικού αερίου της Ρουμανίας για οικιακούς καταναλωτές

Η Enel μπαίνει και στην αγορά φυσικού αερίου της Ρουμανίας για οικιακούς καταναλωτές
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας «η Enel είναι αποφασισμένη να γίνει ο βασικός προμηθευτής φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας των καταναλωτών σε ολόκληρη τη Ρουμανία».
Η ιταλική ενεργειακή εταιρεία Enel μετά την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας μπαίνει και στην αγορά παροχής φυσικού αερίου για οικιακούς καταναλωτές στη Ρουμανία, δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις προσφορές της επιλέγοντας την ως πάροχο και ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα πρόγραμμα συνδρομής για 24 μήνες, με διάρκεια πληρωμής 30 ημερών.
Όπως είπε ο Γενικός Διευθυντής της Enel Energie και της Enel Energie Muntenia, Michele Grassi «θέλουμε να κάνουμε τη ζωή των καταναλωτών ευκολότερη και πιο προβλέψιμη, δημιουργώντας μια απλοποιημένη εμπειρία στην προμήθεια Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας, ενώ παράλληλα θέτουμε στη διάθεσή τους την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία μας και την ίδια δέσμευση στην ποιότητα, που μας έχει διαφοροποιήσει στην αγορά ενέργειας».
Πρόσθεσε δε, ότι «η Enel είναι αποφασισμένη να γίνει ο βασικός προμηθευτής φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας των καταναλωτών σε ολόκληρη τη Ρουμανία».
Η προσφορά της Enel συμπληρώνεται με ειδικές υπηρεσίες, παρέχοντας πακέτα για την εγκατάσταση και τον εξοπλισμό φυσικού αερίου, ακόμη και οικιακές συσκευές, μέσω δικτύου εξειδικευμένων εταιρειών που διαχειρίζεται ο συνεργάτης της Europ Assistance.
Επιπλέον, η Enel Asistenta Gaz εξασφαλίζει υπηρεσίες πιστοποίησης της εγκατάστασης φυσικού αερίου για οικιακούς πελάτες και δύο ετήσιες επιθεωρήσεις σε συσκευές και εξοπλισμό φυσικού αερίου που μπορεί να απαιτούν επείγουσα παρέμβαση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης