Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τραμπ: Ο κόσμος πρέπει να πάψει να είναι «πολιτικά ορθός» για να διασφαλίσει την ασφάλεια

Τραμπ: Ο κόσμος πρέπει να πάψει να είναι «πολιτικά ορθός» για να διασφαλίσει την ασφάλεια
«Αν δεν φανουμε έξυπνοι, το πράγμα θα χειροτερέψει» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα τον κόσμο να πάψει να είναι «πολιτικά ορθός» προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια.
«Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πολιτικά ορθοί και να καταπιαστούμε με την ασφάλεια του λαού μας», έγραψε σήμερα ο Τραμπ. «Αν δεν φανουμε έξυπνοι, το πράγμα θα χειροτερέψει».
Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε βολές εναντίον του δημάρχου του Λονδίνου γράφοντας: «Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!"».
Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν -ο οποίος εξελέγη πέρυσι και είναι ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας- είχε δηλώσει νωρίτερα πως οι Βρετανοί δεν πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας μια αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου μετά την επίθεση.
Νωρίτερα ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι προσφέρει στη Βρετανία τη βοήθεια των ΗΠΑ και είχε μιλήσει για την αμφιλεγόμενη ταξιδιωτική απαγόρευση που προσπαθεί να επιβάλει ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τους Αμερικανούς.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης