Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τα 3 νέα έργα της BriQ Properties για το 2023

Τα 3 νέα έργα της BriQ Properties για το 2023
Στον τομέα των τουριστικών επενδύσεων, η BriQ θα επενδύσει περαιτέρω στο νησί της Πάρου

Τρία είναι τα νέα έργα της BriQ Properties για το 2023, η οποία επενδύει σε στρατηγικά επιλεγμένους τομείς.

Ανάμεσα σε αυτούς εξέχουσα θέση έχει ο κλάδος των logistics, στον οποίο η εταιρεία επενδύει συστηματικά τα τελευταία χρόνια.Σε αυτό το πλαίσιο, μεγαλώνει και άλλο η επένδυσή της στον Ασπρόπυργο καθώς στο υφιστάμενο logistics park στην περιοχή θα προστεθεί και δεύτερο Κτίριο Αποθήκευσης και Διανομής (ΚΑΔ) επιφάνειας 19.236 τ.μ.. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί και παραδοθεί το 3ο τρίμηνο του 2024.

Παράλληλα, στον τομέα των τουριστικών επενδύσεων, η BriQ θα επενδύσει περαιτέρω στο νησί της Πάρου. Εκεί διαθέτει ήδη το ακίνητο του Mr & Mrs White, η δυναμικότητα του οποίου θα αυξηθεί από 49 υφιστάμενα δωμάτια σε 61 δωμάτια και σουίτες, με την κατασκευή νέου συγκροτήματος 12 σουιτών.

Τέλος, στον τομέα των γραφειακών χώρων, τελικά εγκαταλείφθηκε το σχέδιο ανακατασκευής του ακινήτου γραφείων που διαθέτει η BriQ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Αντ’ αυτού, θα κατεδαφιστεί και στη θέση του θα κατασκευαστεί εξαρχής νέο κτίριο σύγχρονων γραφείων με δύο υπόγεια parking, επιφάνειας 2.424 τ.μ.. Το νέο κτίριο, στο οικόπεδο 567 τ.μ. επί της Λ. Ποσειδώνος 42 στην Καλλιθέα, θα πιστοποιηθεί με LEED GOLD. Η εν λόγω επένδυση θα χρηματοδοτηθεί εν μέρει από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Πηγή: bizness.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης