Σύμφωνα με το Bloomberg, το προφίλ του εμπορικού της βραχίονα ενδέχεται να προσελκύσει εταιρείες της Μέσης Ανατολής που επιδιώκουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στις αγορές φυσικού αερίου
Η Γερμανία έχει ξεκινήσει προκαταρκτικές συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές — ανάμεσά τους και η Abu Dhabi National Oil Co. (Adnoc) — για την πώληση του εμπορικού τμήματος της SEFE, καθώς η κυβέρνηση εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον της κρατικοποιημένης ενεργειακής εταιρείας.
Σύμφωνα με το Bloomberg, το προφίλ του εμπορικού της βραχίονα ενδέχεται να προσελκύσει εταιρείες της Μέσης Ανατολής που επιδιώκουν να ενισχύσουν την παρουσία τους στις αγορές φυσικού αερίου.
Η απόσπαση του trading από πιο στρατηγικά περιουσιακά στοιχεία, όπως οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου στη Γερμανία, θα μπορούσε επίσης να διευκολύνει την επίτευξη συμφωνίας.
www.worldenergynews.gr






