Επικαιρότητα

Σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών ο Κώστας Καραμανλής

Σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών ο Κώστας Καραμανλής
Θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων και την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών

Είκοσι ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αναζητώντας απαντήσεις για τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου της τηλεδιοίκησης, την υλοποίηση της σύμβασης 717 και τη συνολικότερη κατάσταση του σιδηρόδρομου.

Η προσοχή όλων, φυσικά, θα είναι στραμμένη στον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων και την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέρχεται στην Επιτροπή έτοιμος να δώσει απαντήσεις για όλα τα ζητήματα με στοιχεία και έγγραφα που θα τεκμηριώνουν τις θέσεις του.

Επί τρεις εβδομάδες δεχόταν τα πυρά εχθρών και «φίλων» παραμένοντας σιωπηλός, καθώς είχε επιλέξει, σύμφωνα με συνεργάτες του, να τοποθετηθεί πρώτα σε θεσμικό επίπεδο. Ανάλογες παραινέσεις δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου επικρατούσε η άποψη πως θα πρέπει να βγει μπροστά και να μιλήσει για τα όσα έχουν συμβεί αυτή την τετραετία στο υπουργείο Μεταφορών.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης