Επικαιρότητα

Όλη η συνέντευξη Ανδρουλάκη στον ΣΚΑΪ - Σκόπιμα οι ελλείψεις υποδομών στα δίκτυα

Όλη η συνέντευξη Ανδρουλάκη στον ΣΚΑΪ - Σκόπιμα οι ελλείψεις υποδομών στα δίκτυα
Αναφερόμενος στο πρόσωπο του πρωθυπουργού που θα προτείνει μίλησε για πρόσωπο κοινής αποδοχής μεταξύ των κομμάτων που θα συμφωνήσουν επί προγραμμάτων
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέλυσε στην Σία Κοσιώνη την στρατηγική του ΠΑΣΟΚ με στόχο τις προγραμματικές συγκλίσεις , επιτέθηκε σφόδρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την περίοδο διακυβέρνησής του, αποδόμησε την όποια γέφυρα θα μπορούσε να υπάρξει με τον Αλέξη Τσίπρα και ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ κατά τις δεύτερες εκλογές δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα κόμμα για την δημιουργία κυβερνητικού συνασπισμού.


Όσον αφορά τον ενεργειακό τομέα, κατηγόρησε την κυβερνητική πολιτική για έλλειψη στην υποδομή των δικτύων, που ουσιαστικά αποκλείει τους αυτοπαραγωγούς και τους μικρούς παραγωγούς.

«Το βράδυ των εκλογών, ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, θα καθορίσει το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Σε βασικό πρόσωπο της επικαιρότητας έχει εξελιχθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, τόσο για το βέτο σε Μητσοτάκη και Τσίπρα σε περίπτωση κυβέρνηση συνεργασίας, όσο και για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ, ως πιθανό τρίτο κόμμα, στην επομένη των εκλογών.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη, απαντώντας σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Δείτε όλη την συνέντευξη:

https://www.skai.gr/news/politics/synenteyksi-tou-nikou-androulaki-ston-skai-ti-eipe-gia-to-prosopo-tou-prothypourgou


Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη, μετά και την προκήρυξη εκλογών για τις 21 Μαΐου που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού σε κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι υποψήφιοι για πρωθυπουργοί.

«Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Μητσοτάκης και Τσίπρας λένε μεταξύ τους ότι ήταν κακοί κυβερνήτες και επικίνδυνοι. Εγώ συμφωνώ μαζί τους. Η νέα εποχή πρέπει να έχει προγραμματικές συνεργασίες και πρόσωπα που θα τις υλοποιήσουν. Απέναντί τους έχω ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν έχω κυβερνήσει και δεν έχω καταστρέψει τη χώρα. Κάθε 15 ημέρες έχουμε και ένα σκάνδαλο της ΝΔ. Δεν θα είναι δική μου επιλογή. Προσπαθούν να με παρουσιάσουν ότι εγώ θα υποδείξω το πρόσωπο. Όχι. Θα πρέπει να συμφωνηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα των εκλογών, είπε ότι «όποιος πάει τη χώρα σε ακυβερνησία, σε δεύτερες εκλογές, δεν θα έχει το ΠΑΣΟΚ στο πλευρό του».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Το άτομο που το είπε αυτό, έχει ήδη διαγραφεί στο παρελθόν. Όλοι λειτουργούμε με κανόνες και με βάση την προοπτική της παράταξης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ και τον Απόστολο Μαγγηριάδη σκιαγράφησε το πρόσωπο που θα προτείνει ως Πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει μετά τις εκλογές, δηλώνοντας πως αυτός πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, εμμένοντας στην άρνησή του να αποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης

?>