Επικαιρότητα

Φλωρίδης: Ολιγάρχες επιθυμούν να «κοντύνουν» τον Μητσοτάκη για να μην πάρει αυτοδυναμία

Φλωρίδης: Ολιγάρχες επιθυμούν να «κοντύνουν» τον Μητσοτάκη για να μην πάρει αυτοδυναμία
Για «ολιγάρχες» που επιθυμούν να «κοντύνουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μην πάρει αυτοδυναμία, έκανε λόγο σήμερα ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μία απόπειρα, η οποία εξελίσσεται από τα περιτρίμματα αυτά και τα θραύσματα του αντιμητσοτακικού μετώπου, να περιορίσουν τη δυνατότητα του Μητσοτάκη να πάρει αυτοδυναμία» τόνισε ο κ. Φλωρίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, και εξαπέλυσε, μεταξύ άλλων, σκληρή επίθεση στο κόμμα ΝΙΚΗ.

«Αφού απέτυχαν όλα αυτά τα πολιτικά εργαλεία του ολιγαρχισμού απέναντι στον Μητσοτάκη, τον οποίο θέλουν να τον περιορίσουν, να τον κοντύνουν, να μοιραστούν την πολιτική εξουσία, να βάλουν χέρι στα φράγκα που έχει η χώρα, τώρα ξαφνικά ο Μητσοτάκης μπορεί να γίνει παντοδύναμος, οπότε ας τον κοντύνουμε όσο μπορούμε και ας στρέψουμε τη συζήτηση για το αν στον χώρο της αντιπολίτευσης ο ένας θα πάρει 14 και ο άλλος θα πάρει 15. Λες και το θέμα της χώρας στις επόμενες εκλογές είναι τι θα γίνει με το 14 και το 15 και όχι αν θα έχει κυβέρνηση να μπορέσει να συνεχίσει, την ώρα που οι Τούρκοι την Κυριακή τελειώνουν και από ό,τι φαίνεται ο Ερντογάν επανέρχεται πανίσχυρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης.

https://www.iefimerida.gr/politiki/floridis-oligarhes-mitsotakis-aytodynamia

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης