Επικαιρότητα

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Στρατηγική τεσσάρων πυλώνων για τη ΝΔ

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Στρατηγική τεσσάρων πυλώνων για τη ΝΔ
Oι πυλώνες είναι «σταθερότητα- αυτοδυναμία- θετική ατζέντα – αποδόμηση αντιπολίτευσης»

Πριν στεγνώσει το μελάνι του εκλογικού αποτελέσματος της 21ης Μαΐου, μία εβδομάδα μετά, τα κόμματα – μετά και τη διάλυση της Βουλής χθες- έλαβαν ήδη θέσεις μάχης για το νέο προεκλογικό αγώνα που τερματίζει στις 25 Ιουνίου. Οι ιδιαιτερότητες που εκπορεύονται από την πρόσφατη κάλπη, οι παγίδες που μπορεί να κρύβει και η νέα στρατηγική που θα ακολουθήσουν "ζυγίζονται" ήδη εδώ και μέρες στο στρατηγείο της ΝΔ στην Πειραιώς, προκειμένου να χαραχθεί η στρατηγική που θα ακολουθηθεί κατά τη νέα προεκλογική περίοδο.

Μία στρατηγική που βασίζεται κυρίως σε τέσσερις πυλώνες «σταθερότητα- αυτοδυναμία- θετική ατζέντα – αποδόμηση αντιπολίτευσης» και δεν παρεκκλίνει κατά πολύ από την επιτυχημένη, εκ του αποτελέσματος- στρατηγική της προηγούμενης περιόδου.

Πρώτο πυλώνα εξακολουθεί και αποτελεί το αφήγημα της σταθερότητας στη χώρα, αντιπαραβάλλοντας τους κινδύνους αστάθειας και ακυβερνησίας. Δεδομένων των πολιτικών συσχετισμών που διαμορφώθηκαν στην προηγούμενη κάλπη και υπό το πρίσμα της αδυναμίας σύγκλισης με το ΠΑΣΟΚ που θα μπορούσε να αποτελέσει δυνάμει εταίρο, στην Πειραιώς δείχνουν ως "μονόδρομο" την αυτοδυναμία της ΝΔ.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης