Παρακολουθήστε ζωντανά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί ο Νίκος Ανδρουλάκης για το θέμα των υποκλοπών λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου να μην ανασυρθεί από το αρχείο η δικογραφία για το συγκεκριμένο θέμα - Την πρωτοβουλία των κινήσεων διατηρεί το ΠΑΣΟΚ μετά την Πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή όσον αφορά την απόφαση του Αρείου Πάγου να αρχειοθετήσει την απόφαση για το Predator
Αν η δικαιοσύνη καλούσε τον κ. Ντίλιαν δεν θα υπήρχαν Μητσοτάκης και Μαξίμου, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κινητοποιηθούν οι κοινωνικές δυνάμεις για την ποιότητα της Δημοκρατίας, συμπλήρωσε.
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε μηνύσεις εν ευθέτω χρόνω στους Αεροπαγίτες που έστειλαν την υπόθεση στο Αρχείο. Και εν προκειμένω: Στους κ. Τζαβέλα, Ζήση και Αδηλίνη.
"Θα καλέσουμε τον κ. Ντίλιαν να έλθει στην Βουλή, θα δεχεί η ΝΔ να έλθει;", διερωτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
"Θα πάρουμε πρωτοβουλίες και δεν θα αφήσουμε αυτό το ζήτημα να βγει από τον δημόσιο διάλογο.Η ατιμωρησία γεννά την διαφθορά, θα πάμε μέχρι τέλους".
Η κυβέρνηση δεν απαντά και δεν λέει καν ότι λέει ψέμματα ο Ντίλιαν, ανέφερε ο κ. Τσουκαλάς.
Η κατάχρηση της εξουσίας είναι κακούργημα αλλά δεν θα γίνει άμεσα η μήνυση κατά των τριων εισαγγελέων σύμφωνα με τον Ζαχαρία Κεσσέ.
Η απάντηση Ανδρουλάκη στο ερώτημα του in.gr για τις πρωτοβουλίες που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ
«Το αίτημα για εξεταστική επιτροπή θα κατατεθεί από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θα επικοινωνήσουμε με τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης αλλά αυτό δεν φτάνει χρειάζεται κινητοποίηση όλης της κοινωνίας για να μπει φραγμός, εμπόδιο στην παρακμή. Το θέμα αφορά όλο τον ελληνικό λαό», απαντά ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Ένας απόστρατος αξιωματικός εκβιάζει δημοσίως τον πρωθυπουργό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στις δηλώσεις του Ταλ Ντίλιαν. «Η ηγεσία της δικαιοσύνης δεν κάλεσε τον κ. Ντίλιαν να καταθέσει τα στοιχεία, αρνήθηκαν την έρευνα Για την ηγεσία του Αρείου Πάγου δεν υπάρχει ζήτημα κατασκοπείας. Ας το αξιολογήσει αυτό ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε με νόημα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Σήμερα η ηγεσία του Αρείου Πάγου υπονόμευσε το κύρος της Δικαιοσύνης. Κακοποιείται το αίσθημα Δικαίου στον βωμό παρασκηνιακών μεθοδεύσεων», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων μιλώντας για «απαξίωση του κράτους δικαίου και της διάκρισης των εξουσιών».
www.worldenergynews.gr






