Αναλύσεις

Tradepedia: Ορατός στόχος οι 1000 μονάδες – Ευνοείται διόρθωση βραχυπρόθεσμα

Tradepedia: Ορατός στόχος οι 1000 μονάδες – Ευνοείται διόρθωση βραχυπρόθεσμα
Η καθαρή διάσπαση της προηγούμενης κορυφής σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη δομή των τελευταίων κυμάτων θα ανοίξει το δρόμο για τις 1000 μονάδες
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σχηματισμών αντιστροφής της τάσης στο μακροπρόθεσμο αλλά και στο μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα όπως αυτό εκτιμήθηκε με απόλυτη ακρίβεια από  τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Tradepedia, Αβράμη Δεσπότη πριν 1 χρόνο (βλέπε δημοσίευση 10/1/2017) και αναλύοντας την εξέλιξη των τιμών του ΧΑΑ, παρατηρούμε ότι βρισκόμαστε σε πλήρη ευθυγράμμιση τόσο μακροπρόθεσμα όσο και μεσοπρόθεσμα αναφορικά με την γενική κατεύθυνση και τάση.
Η ευθυγράμμιση αυτή συνεπάγεται ικανοποίηση στις τάξεις των επενδυτών που βλέπουν κέρδη στο χαρτοφυλάκιο τους έχοντας τοποθετηθεί από αρκετά νωρίς.
Πιο συγκεκριμένα, στο μακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα παρατηρούμε μια διπλή επιβεβαίωση αντιστροφής της τάσης. Αυτή προκύπτει χρονικά, πρώτα με την ολοκλήρωση του σχηματισμού αντιστροφής με τη χρήση του ταλαντωτή Avramis Swing και στη συνέχεια με τη διασταύρωση των ποταμών του Αβράμη (Avramis Rivers).
Η επιτυχημένη κατάκτηση του δεύτερου στόχου στο 261,8 του Fibonacci (850 μονάδες) ακολουθούμενη από μια υγιή διόρθωση, στα επίπεδα του ποταμού που λειτούργησε σαν στήριξη, έφεραν στο προσκήνιο το ανοδικό κύμα που διανύουμε τώρα.
Η καθαρή διάσπαση της προηγούμενης κορυφής σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη δομή των τελευταίων κυμάτων θα ανοίξει το δρόμο για τις 1000 μονάδες.  
Μεσοπρόθεσμα παρατηρείται η ίδια εικόνα, με την ολοκλήρωση του σχηματισμού αντιστροφής σύμφωνα με τον ταλαντωτή Avramis Swing ακολουθούμενη από τη διασταύρωση των ποταμών του Αβράμη (Avramis Rivers).
Η αμεσότητα κατάκτησης του δεύτερου στόχου στο 261,8 του Fibonacci (820 μονάδες) μαζί με την κατάσταση της αγοράς σήμερα η οποία βρίσκεται σε υπεραγορασμένα επίπεδα, όπως αυτό φαίνεται από την απόκλιση των δύο ποταμών, ευνοεί διόρθωση στο μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, χωρίς αυτή να αλλοιώνει την γενική εικόνα που παραπέμπει σε νέα υψηλά και τις 880 μονάδες.
Στην περίπτωση διόρθωσης ευκαιρίες για αγορά θα παρουσιαστούν σε όσους επενδυτές έχασαν μεγάλο μέρος της ανοδικής κίνησης αλλά και νέες ευκαιρίες σε όσους επιθυμούν να επωφεληθούν των χαμηλότερων τιμών αυξάνοντας  τις θέσεις στο χαρτοφυλάκιο τους.

Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης