Γ. Γιαρέντης: Στόχος η ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας του ΔΑΠΕΕΠ

Γ. Γιαρέντης: Στόχος η ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας του ΔΑΠΕΕΠ
Ο Διαχειριστής βρίσκεται στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής για την ενέργεια, όπως ανέφερε ο υφυπουργός ενέργειας Γ. Θωμάς, στη χθεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του φορέα
Από τον υφυπουργό, Γεράσιμο Θωμά, και τη γενική γραμματέα Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπροσωπήθηκε η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ στη χθεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΔΑΠΕΕΠ, στα γραφεία του Διαχειριστή στον Πειραιά.
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε θερμό εορταστικό κλίμα, παρουσία της διοίκησης της εταιρείας, του προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλου Γιάννη Γιαρέντη, και του εκτελεστικού αντιπροέδρου Άγη Δίγκα, καθώς και του προσωπικού και των στελεχών του φορέα.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο υφυπουργός ενέργειας Γ. Θωμάς τόνισε ότι αν και σχετικά καινούριος φορέας ο ΔΑΠΕΕΠ βρίσκεται στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής για την ενέργεια, ενώ σημείωσε ότι ο ρόλος του ΔΑΠΕΕΠ ίσως θα πρέπει να διευρυνθεί σημειώνοντας την ανάγκη στο νέο πλαίσιο της αγοράς να “δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι”.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι γνωρίζει τα προβλήματα υποστελέχωσης του Διαχειριστή.
Ο ΔΑΠΕΕΠ είναι στο επίκεντρο της καθημερινότητας του υπουργείου και θα διαδραματίσει έναν από τους πιο κρίσιμους ρόλους στο μετασχηματισμό της αγοράς το 2020, ανέφερε από την πλευρά της η γενική γραμματέας του ΥΠΕΝ, Αλ. Σδούκου.

Ο ΔΑΠΕΕΠ “δεύτερο σπίτι” όλων των εργαζομένων του

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΑΠΕΕΠ Γ. Γιαρέντης απευθύνοντας τις ευχές του προς το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρείας, εξέφρασε την ελπίδα το 2020 να είναι πιο πράσινο και πιο “καθαρό” ενεργειακά.
Ο ίδιος δεσμεύτηκε προς τους εργαζόμενους ότι θα ακολουθήσουν το προσεχές διάστημα και άλλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα αναπτύξουν και θα ενισχύσουν την εταιρική κουλτούρα του ΔΑΠΕΕΠ, του “δεύτερου σπιτιού” όλων των εργαζομένων, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, από τα παραλειπόμενα της εορτής ήταν η παρουσία του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Αντώνη Κλαδά, ο οποίος προσεκλήθη από τον κ. Γιαρέντη, ως ένδειξη της εκτίμησης για την προσφορά του προκατόχου του, αλλά και ως απόδειξη της νέας εταιρικής κουλτούρας, που επιβάλλει την συνέχεια της εταιρικής διακυβέρνησης, όπως απαιτούν οι σύγχρονες ευρωπαϊκές εταιρείες.
Τόσο η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ όσο και ο κ. Γιαρέντης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Κλαδά για την θετική συμβολή του στην “υποδειγματική αλλαγή” της ηγεσίας του ΔΑΠΕΕΠ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης