Επιχειρήσεις

Σημαντική η πρωτοβουλία της Mυτιληναίος να καλύψει την Γενική Συνέλευση και με τηλεδιάσκεψη

Σημαντική η πρωτοβουλία της Mυτιληναίος να καλύψει την Γενική Συνέλευση και με τηλεδιάσκεψη
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μέτοχοι για την Γενική Συνέλευση της 4ης Ιουνίου
Σημαντική η πρωτοβουλία της Μυτιληναίος  για την Γ.Σ. της 4ης Ιουνίου να είναι δυνατή η συμμετοχή και από απόσταση με οπτικοακουστικά και ηλεκτρονικά μέσα (τηλεδιάσκεψη), καθώς και η συμμετοχή στην ψηφοφορία είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στην παρούσα πρόσκληση.
Η Μυτιληναίος λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των μετόχων της, όπως έκανε καθόλη την διάρκεια της κρίσης του Covid -19 για τους εργαζομένους της, χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία.

Όπως γνωστοποιήθηκε:

Είναι δυνατή η συμμετοχή στη γενική συνέλευση μέσω αντιπροσώπου και η ψήφος σύμφωνα με έγγραφες οδηγίες του μετόχου.
Για τον περιορισμό στο απολύτως αναγκαίο των προσώπων που θα προσέλθουν στο χώρο της συνέλευσης στην έδρα της, η Εταιρεία έχει καθορίσει συγκεκριμένα πρόσωπα εκ των εργαζομένων της, τα οποία οι μέτοχοι μπορούν να εξουσιοδοτήσουν να τους εκπροσωπήσουν και να ψηφίσουν για αυτούς στη συνέλευση σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στην παρούσα πρόσκληση

Η διαδικασία της συνέλευσης θα περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα. Για την άρτια προετοιμασία και τον περιορισμό της διάρκειας παραμονής προσώπων στο χώρο διεξαγωγής της συνέλευσης, η Εταιρεία παροτρύνει τους μετόχους να υποβάλουν τυχόνερωτήσεις τους πριν την συνέλευση εγγράφως κατά τα προβλεπόμενα στην παρούσα πρόσκληση.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης