Τελευταία Νέα
Παρενέργειες

Ανακάμπτουν τα περιθώρια κέρδους για την Motor Oil

Ανακάμπτουν τα περιθώρια κέρδους για την Motor Oil
Ανεβαίνουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα περιθώρια κέρδους για το διυλιστήριο της Motor Oil στο τελευταίο διάστημα.
Και αυτό σε συνδυασμό με την άνοδο της αποτίμησης των αποθεμάτων, λόγω ανόδου των τιμών, θα είναι στοιχεία που θα βελτιώσει ουσιαστικά τα αποτελέσματα του β εξαμήνου έναντι του πρώτου.
Όπως είναι γνωστό, τα περιθώρια για το basrah light ανέβηκαν στα 6,3 δολ/bpl στο δεύτερο τρίμηνο του 2020 έναντι 2,4 δολ. /bpl στο δεύτερο τρίμηνο του 2019.
Τα περιθώρια κέρδους στη διύλιση ανήλθαν στο τρίμηνο στα 6,7 δολ./bpl έναντι 6,2 δολ/bpl το δεύτερο τρίμηνο του 2019 χάρη στο crude που περιόρισε τις απώλειες που υπέστησαν τα περιθώρια κέρδους στη Μεσόγειο.
Τα τελικά αποτελέσματα θα κριθούν στον όγκο των πωλήσεων, όμως η εξομάλυσνη της αγοράς λόγω αναμενόμενης αντιμετώσπισης του COVID, είναι δεδομένο ότι θα επαναφέρει τα στάνταρς της εταιρίας στα προ της κρίσης επίπεδα.
Για τον λόγο αυτό τα τρέχοντα επίπεδα στα 1,1 δισ ευρώ κεφαλαιοποίησης μπορούν να έχουν μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον....

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης