Διεθνή

Bumble: Πλατφόρμα γνωριμιών με έσοδα 416,6 εκατ. δολ

Bumble: Πλατφόρμα γνωριμιών με έσοδα 416,6 εκατ. δολ
Η καινοτομία της όμορφης 31χρονης Whitney Wolf Herd και η άνοδος της μετοχής

Η εφαρμογή γνωριμιών της Bumble, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν προφίλ πιθανών γνωριμιών και βγάζει κέρδος όταν οι χρήστες πληρώνουν για premium υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα να δουν σε ποιους χρήστες άρεσε ήδη το προφίλ τους.

Η Whitney Wolfe Herd, η 31χρονη ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εφαρμογής Bumble online είναι η νεότερη γυναίκα που το έκανε. Αφήνοντας τα εκτελεστικά της καθήκοντα στο Tinder, η Herd ίδρυσε την πρώτη πλατφόρμα για γνωριμίες το 2014 με την ελπίδα να δημιουργήσει έναν ιστότοπο όπου οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να κάνουν την πρώτη κίνηση στις σχέσεις.

8888888.JPG

Από τις εκατοντάδες εταιρείες που δημοσιοποιούνται κάθε χρόνο, μόνο περίπου 20 ιδρύθηκαν και διευθύνονταν από μια γυναίκα. Μάλιστα, μόνο το 2,7% του επιχειρηματικού κεφαλαίου έχουν πάει σε εταιρείες που ιδρύθηκαν μόνο από γυναίκες, ανέφερε το PitchBook.

89999.JPG

Η επιτυχία της εφαρμογής

Η εταιρεία είχε έσοδα 416,6 εκατομμύρια δολάρια κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2020, από 362,6 εκατομμύρια δολάρια κατά την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. 

Η Bumble κατέγραψε επίσης καθαρές ζημιές 118,5 εκατομμύρια δολάρια κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2020, έναντι καθαρών εσόδων ύψους 54 εκατομμυρίων δολαρίων την ίδια περίοδο του 2019.Η εταιρεία είχε περίπου 2,4 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές από τις 30 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας αύξηση από 2,1 εκατομμύρια σε σχέση με ένα χρόνο πριν.


4ξ.jpg


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης