Ενέργεια

Η Trafigura εισέρχεται στις αγορές αντιστάθμισης άνθρακα - Ως και 15 φορές η ανάπτυξή τους

tags :
Η Trafigura εισέρχεται στις αγορές αντιστάθμισης άνθρακα - Ως και 15 φορές η ανάπτυξή τους
Στην πράσινη ενέργεια στρέφεται η παγκόσμια εταιρεία εμπορίας commodities
Σχετικά Άρθρα

Η Trrafigura ξεκίνησε να εγκαινιάζει ένα γραφείο διαπραγμάτευσης άνθρακα με επικεφαλής τη Hannah Hauman, σύμφωνα με την παγκόσμια εταιρεία εμπορίας commodities την Παρασκευή, ως μέρος της προσπάθειάς της να αποκτήσει θέση στην παγκόσμια μετάβαση ενέργειας.
Όπως είναι γνωστό ο πανίσχυρος διεθνής όμιλος των commodities είναι από τους διεκδικητές της ΛΑΡΚΟ.
Η εταιρεία που εδρεύει στη Γενεύη δημιούργησε ένα τμήμα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενέργειας το 2019 για να είναι ο τρίτος πυλώνας πυρήνα παράλληλα με το εμπόριο μετάλλων και πετρελαίου.
Δημιούργησε επίσης μια κοινοπραξία που ονομάζεται Nala Renewables για να επενδύσει στην πράσινη ενέργεια.
Η Hauman ήταν πρόσφατα επικεφαλής του αργού πετρελαίου για την Ευρώπη, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Η νέα ομάδα άνθρακα θα εδρεύει στη Γενεύη, το Χιούστον και τη Σιγκαπούρη.

Οι αγορές συμμετοχής

Μερικές από τις ομάδες είναι ήδη στη θέση τους και εργάζονται, αλλά η Trafigura ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε περισσότερες προσλήψεις.
Ο Conor McFadden, ο οποίος είναι trader στο αργό WTI στο Χιούστον με την εταιρεία, έγινε ο νέος επικεφαλής αργού για την Ευρώπη στη Γενεύη.
Η αγορά αντιστάθμισης άνθρακα αναπτύσσεται ραγδαία καθώς οι επενδυτές πιέζουν τις εταιρείες να μειώσουν τις εκπομπές και να καταρτίσουν σχέδια βιωσιμότητας.

Η Trafigura θα συμμετάσχει σε εθελοντικές αντισταθμίσεις καθώς και σε ρυθμιζόμενες αγορές άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών αγορών των Η.Π.Α. και του συστήματος δικαιωμάτων άνθρακα της ΕΕ.
Μια ομάδα του ιδιωτικού τομέα για την αναβάθμιση της εθελοντικής αγοράς άνθρακα δήλωσε πέρυσι ότι η αγορά θα πρέπει να αναπτυχθεί 15 φορές έως το 2030, με νέα εμπορικά προϊόντα που χρειάζονται για να επιτρέψουν στους οργανισμούς να επιτύχουν τους στόχους που τέθηκαν βάσει της συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα.
Σε μια προσπάθεια να καλύψει αυτήν τη ζήτηση, ο αμερικανικός πάροχος συναλλαγών CME Group ξεκίνησε προαιρετικά συμβόλαια μελλοντικής αντιστάθμισης άνθρακα τον περασμένο μήνα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης