Ενέργεια

ΤΑΙΠΕΔ: Δύο δεσμευτικές για την ΔΕΠΑ Υποδομών, ITALGAS και EP INVESTMENT

ΤΑΙΠΕΔ: Δύο δεσμευτικές για την ΔΕΠΑ Υποδομών, ITALGAS και EP INVESTMENT
Η διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε να διαπιστωθεί η πλήρωση των προβλεπόμενων κριτηρίων, θα εκκινήσει άμεσα,

Δύο είναι τελικώς οι  δεσμευτικές προσφορές που κατατέθηκαν στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ  για την πώληση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΔΕΠΑ Υποδομών ΑΕ».
Πρόκειται για την  τσεχική EP INVESTMENT ADVISORS και για την ιταλική ITALGAS SpA.
Το ΤΑΙΠΕΔ παρέλαβε δύο σφραγισμένους φακέλους  από κάθε υποψήφιο με την οικονομική και την τεχνική προσφορά τους.
Σε πρώτη φαση θα αποσφραγισθεί ο φάκελος με το τεχνικό μέρος της προσφοράς ο οποίος εμπεριέχει και τα νομιμοποιητικά που πρέπει να ελεγχθούν. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των οικονομικών προσφορών εφόσον κριθεί ότι και οι δύο υποψήφιοι πληρούν τους όρους του διαγωνισμού.
Η διαδικασία αυτή θα γίνει από τους συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, που σε ότι αφορά το νομικό μέρος είανι η εταιρεία Ποταμίτης -Βεκρής και σε ότι αφορά τα χρηματοοιοκονομικά είναι η UBS και η Πειραιώς
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 65% και η ΕΛΠΕ το υπόλοιπο 35% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΠΑ Υποδομών.
Η διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών, ώστε να διαπιστωθεί η πλήρωση των προβλεπόμενων κριτηρίων, θα εκκινήσει άμεσα, ενώ στη συνέχεια, σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως έγραφε το Worldenergynews.gr για τις προσφορές διαβάστε εδώ περισσότερα:

https://www.worldenergynews.gr/index.php?id=526268

www.worldenergynews.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης