Ενέργεια

Στο επίκεντρο του αναπτυξιακού νόμου η ενεργειακή ανβάθμιση και οι ΑΠΕ

Στο επίκεντρο του αναπτυξιακού νόμου η ενεργειακή ανβάθμιση και οι ΑΠΕ
Σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης, ο νέος νόμος δημιουργεί τις προϋποθέσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας
Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε από τις 3/11/2021 το Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Αναπτυξιακός Νόμος – Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη» από τον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Παπαθανάση. Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 17/11/2021.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης, ο νέος νόμος δημιουργεί τις προϋποθέσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων της Ελληνικής οικονομίας, με την δυνατότητα που παρέχει για στοχευμένες επενδύσεις, επιτρέποντας στην επιχειρηματική κοινότητα να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να υλοποιήσει επενδυτικές πρωτοβουλίες και καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας, ακόμα και τους πιο σύγχρονους, καθώς δίνει τη δυνατότητα και την ευελιξία στους επενδυτές να δημιουργούν και ταυτόχρονα να προσαρμόζονται στις ανάγκες του νέου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στα δεδομένα της σημερινής πραγματικότητας. Επιπλέον, αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα μεταξύ των οποίων τα σπουδαιότερα αναφέρονται στην πράσινη και στην ψηφιακή / τεχνολογική μετάβαση, αλλά και στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών υψηλότερης προστιθέμενης αξίας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης