Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Γενικός Γραμματέας Δασών ο Κ. Αραβώσης

Γενικός Γραμματέας Δασών ο Κ. Αραβώσης
Η ανάρτηση του Κ. Αραβώση για τα νέα του καθήκοντα

Τις ευχαριστίες του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα εξέφρασε ο κ. Κ. Αραβώσης για την ανάθεση του συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Δασών προς το πρόσωπό του. Σημειώνεται ότι ο κ. Αραβώσης εκτελούσε πρωτύτερα χρέη Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων.

Σε ανάρτησή  στον λογαριασμό του στο facebook , ο κ. Αραβώσης γράφει χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας για την τιμή να μου αναθέσουν σήμερα τον συντονισμό της νέας Γενικής Γραμματείας Δασών, σε μια περίοδο που συντελείται μια εμβληματική και τεράστιας σημασίας αλλαγή, που στοχεύει στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των Δασικών Υπηρεσιών, μετά την μεταφορά του προσωπικού (άνω των 3000 δασικών στελεχών) και των μέσων που διαθέτουν από τις Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες στο ΥΠΕΝ.

Αναλαμβάνω με χαρά την πρόκληση της συμμετοχής στη χάραξη της Εθνικής Δασικής Πολιτικής για την ανάπτυξη, την ανάδειξη, την αξιοποίηση και την προστασία των Δασών και του Φυσικού Περιβάλλοντος της χώρας με μια νέα καθετοποιημένη δομή και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της σημαντικής αυτής πρόκλησης».

www.worldenergynews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης