Επικαιρότητα

Στέλνουν στρατό στην Εθνική Οδό μετά την εισαγγελική παρέμβαση

Στέλνουν στρατό στην Εθνική Οδό μετά την εισαγγελική παρέμβαση
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές είναι σε εξέλιξη ευρεία κινητοποίηση στρατού και δυνάμεων για Αττική οδό
Mπαίνει ο στρατός στη μάχη απεγκλωβισμού χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές είναι σε εξέλιξη ευρεία κινητοποίηση στρατού και δυνάμεων για Αττική οδό. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία. «Το μέλημά μας είναι πως θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό» λένε. Στις 20:00 θα κάνει ανακοινώσεις ο Χρ. Στυλιανιδης.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η απαράδεκτη κατάσταση στην Αττική οδό, όπου από το πρωί παραμένουν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί με τα οχήματα τους.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού όπου παραμένουν επί πολλές ώρες εκατοντάδες οχήματα καθηλωμένα υπό συνθήκες συνεχούς χιονόπτωσης σε ουρές πολλών χιλιομέτρων στον κλειστό δρόμο.

Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.

Η κατάσταση στον αυτοκινητόδρομο είναι τραγική καθώς επί πολλές ώρες οδηγοί παραμένου ν εγκλωβισμένοι χωρίς να μπορούν να κινηθούν προς μπλοκαρισμένες εξόδους που μπλόκαραν λίγο πριν το μεσημέρι από αυτοκίνητα και νταλήκες που δεν είχαν αλυσίδες.

Το χειρότερο είναι πως επί αρκετές ώρες και ενώ ήδη είχε γίνει τεράστιο μποτιλιάρισμα οι υπεύθυνοι διαχείρισης του δρόμου δεν απαγόρευσαν την είσοδο νέων αυτοκινήτων με αποτέλεσμα τα οχήματα να σωρρεύονται και να έχει καταστεί αδύνατον να περάσουν εκχιονιστικά προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος.

Κι ενώ έχει ήδη νυχτώσει πολλά αυτοκίνητα ξεμένουν από καύσιμα κάτι που σημαίνει ότι οι επιβαίνοντες δεν θα έχουν ούτε θέρμανση. Η χιονόπτωση συνεχίζεται και όσο περνά η ώρα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.



www.worldenergynews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης