Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Τσίπρας: Η κυβέρνηση απέτυχε με τεράστιο κόστος για την ελληνική κοινωνία – Ο Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά

Τσίπρας: Η κυβέρνηση απέτυχε με τεράστιο κόστος για την ελληνική κοινωνία – Ο Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην υπόθεση Φουρθιώτη κάνοντας λόγο για εκβιασμό του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη από τον υπόδικο παρουσιαστή

Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μιλώντας την Κυριακή (30/1/2022) στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης της πρότασης μομφής.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση στο σύνολό της για την πανδημία, τα προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίς», την ακρίβεια και την ανεργία.
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στην υπόθεση Φουρθιώτη κάνοντας λόγο για εκβιασμό του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη από τον υπόδικο παρουσιαστή.

Ο Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά

Η συζήτηση απέδειξε πόσο δικαιολογημένα είναι τα κύματα οργής και αγανάκτησης για την κυβέρνηση επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η αποτυχία Μητσοτάκη έχει τεράστιο κόστος για τον ελληνικό λαό.
Ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως ο πρωθυπουργός έγινε ανέκδοτο και εκτίμησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τελειώσει πολιτικά.

Περισσότερα:

https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/608829/vouli-tsipras-i-kyvernisi-apetyxe-me-terastio-kostos-gia-tin-elliniki-koinonia-o-mitsotakis-exei-teleiosei-politika

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης