Επικαιρότητα

Αποστολάκης (πρώην υπ. Άμυνας): Φοβάμαι ατύχημα στο Αιγαίο

Αποστολάκης (πρώην υπ. Άμυνας): Φοβάμαι ατύχημα στο Αιγαίο
Επιθετική ενέργεια που θα έχει σκοπό να πάρει ένα κομμάτι της ελληνικής επικράτειας δεν έχει πολλές πιθανότητες είπε ο κ.Αποστολάκης
Την θέση πως η Τουρκία παίρνει αέρα από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg διατύπωσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος στο Αιγαίο.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο της Τουρκίας, Rejep Tayip Erdogan να σκοπεύει να καταγγείλει την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ για τα «στρατιωτικοποιημένα νησιά», ο κ.Αποστολάκης είπε πως μερίδιο ευθύνης για αυτό φέρει ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg.
«Το τελευταίο γεγονός που μας έχει ενοχλήσει όλους και δίνει και αέρα στην Τουρκία να ανεβάζει την ένταση είναι η υποστήριξη που φαίνεται να έχει από το ΝΑΤΟ. 
 
Ο ίδιος ο γραμματέας της Συμμαχίας, ο κ. Stoltenberg με τις δηλώσεις που έκανε δίνει τη δυνατότητα στον Erdogan να θέσει αυτά τα θέματα.
Το πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ και πώς θα λειτουργήσει, εκτιμώ, με την ψυχραιμία που επιβάλλεται και με την ίδια λογική που λειτουργεί μέχρι σήμερα ότι δε θέλει να εμπλέκεται στα διμερή θέματα των μελών του» υποστήριξε ο κ.Αποστολάκης.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης