Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Yamal-Europe: Mειώθηκαν οι ροές προς τα ανατολικά

Yamal-Europe: Mειώθηκαν οι ροές προς τα ανατολικά

Οι υποψηφιότητες για ρωσικό αέριο στη Σλοβακία από την Ουκρανία μέσω του συνοριακού σημείου Velke Kapusany ανήλθαν σε 38,8 εκατομμύρια κυβικά μέτρα

 

Οι ροές φυσικού αερίου προς τα ανατολικά μειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής μέσω του αγωγού Yamal-Europe προς την Πολωνία από τη Γερμανία, σύμφωνα με στοιχεία από τον φορέα εκμετάλλευσης του αγωγού Gascade.

Οι ροές εξόδου στο μετρητικό σημείο Mallnow στα γερμανικά σύνορα ήταν 4.225.984 κιλοβατώρες (kWh) ανά ώρα μεταξύ 0800 CET και 0900 CET, έναντι 6.082.548 kWh/h νωρίτερα το πρωί, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Οι υποψηφιότητες για ρωσικό αέριο στη Σλοβακία από την Ουκρανία μέσω του συνοριακού σημείου Velke Kapusany ανήλθαν σε 38,8 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm), από 37,2 mcm την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με στοιχεία του ουκρανικού συστήματος μεταφοράς.
Η ρωσική Gazprom ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει 42,4 εκατ. εκ. φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ουκρανίας την Πέμπτη, σύμφωνα με τους όγκους των τελευταίων ημερών.

Οι ροές φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream 1, που διασχίζει τη Βαλτική Θάλασσα στη Γερμανία από τη Ρωσία, παρέμειναν στο μηδέν.
Ο αγωγός δεν έχει ξανανοίξει από τότε που έκλεισε στις 31 Αυγούστου για συντήρηση που υποτίθεται ότι ήταν τρεις ημέρες και στη συνέχεια υπέστη ζημιές από εκρήξεις τον Σεπτέμβριο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης