Τελευταία Νέα

ΕΕ: Ψηφιακή εκδήλωση για ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σε τεχνολογίες υδρογόνου και ηλεκτρικών συσσωρευτών

ΕΕ: Ψηφιακή εκδήλωση για ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα σε τεχνολογίες υδρογόνου και ηλεκτρικών συσσωρευτών
Η προθεσμία εγγραφής στο workshop είναι μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου

Στο πλαίσιο των ερευνητικών προγραμμάτων της ΕΕ για ενίσχυση της έρευνας στους κομβικούς για τις εφαρμογές ενέργειας κλάδους υδρογόνου και μπαταριών, ο βαυαρικός φορέας Bayrische Forschungsallianz διοργανώνει στις 14 Φεβρουαρίου 2023 ψηφιακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Information & Matchmaking Event: EU Calls for Proposals 2023 on Battery and Hydrogen Technologies.

Εξειδικευμένα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια του ενημερωτικού μέρους της εκδήλωσης τις τελευταίες εξελίξεις ως προς την ερευνητική πολιτική της ΕΕ ενώ εμπειρογνώμονες από τα αρμόδια εθνικά σημεία επαφής (NCP DIT, PT Jülich, NCP KEM) θα προβούν σε μια γενική επισκόπηση των προσκλήσεων υποβολής προτάσεων που σχετίζονται με τις τεχνολογίες υδρογόνου και μπαταριών στα διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα της ΕΕ.

Η προθεσμία εγγραφής στο workshop είναι μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, δεδομένου του αυξημένου ενδιαφέροντος και των περιορισμένων θέσεων για αυτήν την εκδήλωση συνιστάται η έγκαιρη εγγραφή των ενδιαφερομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περαιτέρω πληροφορίες από τον σύνδεσμο, https://www.bayfor.org/en/news/events/detail-en/events/show/information-matchmaking-event-eu-calls-for-proposals-2023-on-battery-and-hydrogen-technologies.html να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους και να επικοινωνήσουν απευθείας με τον συντονιστή του προγράμματος Dr. Panteleimon Panagiotou (Head of Unit Information & Communication Technologies | Engineering & Natural Sciences) στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: +49(0)89 9901888-130, panagiotou@bayfor.org


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης