Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Οι πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των πρώτων εκλογών

Οι πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των πρώτων εκλογών
Το σενάριο της 9ης Απριλίου απομακρύνεται όλο και περισσότερο

Τη διαχείριση της ανείπωτης τραγωδίας σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς μετά την ταυτοποίηση όλων των θυμάτων –πλην ενός– και τη μεταφορά των βαγονιών, η κυβέρνηση καλείται να πάει στην επόμενη φάση, που έχει να κάνει με τις απαντήσεις στα αίτια της τραγωδίας.

Στο πολιτικό σκέλος, στο Μέγαρο Μαξίμου δεν υπάρχει ακόμη καμία συζήτηση για το θέμα των εκλογών, όπως επανέλαβε ρητά και ο πρωθυπουργός στον τελευταίο «πρωινό καφέ». Το σενάριο ωστόσο της 9ης Απριλίου απομακρύνεται όλο και περισσότερο, καθώς το εθνικό πένθος θα συνεχιστεί «βουβά» έως την Παρασκευή, από τη στιγμή που έχουν «απαγορευθεί» κάθε κομματική και άλλη εκδήλωση.

Με το Πάσχα να μεσολαβεί, εάν οι εκλογές διεξαχθούν στις 14 ή 21 Μαΐου, με τις δεύτερες στις 2 Ιουλίου, θα υπάρξει ικανή χρονική απόσταση από το τραγικό συμβάν και εκτιμάται πως θα έχουν επιμεριστεί με δίκαιο τρόπο οι ευθύνες, αλλά και η κυβέρνηση θα μπορεί να έχει υλοποιήσει αυτά για τα οποία δεσμεύεται. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις θα ληφθούν από την Παρασκευή και μετά.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης