Τελευταία Νέα
Politics & Business

Επιμένει ο Καραμανλής με τους αναποφάσιστους στα ύψη...

Επιμένει ο Καραμανλής με τους αναποφάσιστους στα ύψη...

O Κώστας Α Καραμανλής δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να μην είναι υποψήφιος, από τη στιγμή που «δέκα ώρες μετά το δυστύχημα» ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού.
Και ενώ το ποσοστό  των αναποφασίστων κατά εκτιμήσεις ξεπερνά το 20%!

«Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από την πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ό,τι συνέβη, να με στείλει σπίτι μου. Ο λαός, όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε συγκεκριμένα.

Ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με «Τα Νέα», δεν θεωρεί ότι έχει ουσιαστική ευθύνη – πολιτική ναι, αλλά όχι ουσιαστική: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους, που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί θα χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;», τονίζει, υποστηρίζοντας πως έχει στοιχεία για όσα λέει.

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου για ό,τι συνέβη, ας βάλει 30 βουλευτές του να συστήσουν τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής. Εκεί θα τα πούμε όλα», καταλήγει και, προς το παρόν, συγκεντρώνει στοιχεία, ακούει εισηγήσεις και πραγματοποιεί συναντήσεις.

Οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται σε μια στιγμή που βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τάσσονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατά της καθόδου του στις εκλογές. Σχετικές αναφορές έχουν γίνει από τους Θοδωρή Ρουσόπουλο και Γιώργο Κουμουτσάκο και στη συνέχεια από τους Μπάμπη Παπαδημητρίου και Φωτεινή Πιπιλή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή είπε χαρακτηριστικά: «Να μας διευκολύνει ο Κώστας Καραμανλής και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης