Παρενέργειες

Ανθεκτικότητα στην πίεση η Mitilineos κοντά στο ιστορικό υψηλό

Ανθεκτικότητα στην πίεση η Mitilineos κοντά στο ιστορικό υψηλό

Τα δεδομένα άλλαξαν και η κορύφωση του προβλήματος της Deutsche Bank δεν μπορεί να οδηγήσει την Mytilineos σε νέο υψηλό με την διακύμανση ημέρας 25,36 - 24,56 αλλά και μέχρι τώρα όγκο κοντά στα 200.000 τεμάχια.
Από την άλλη και βέβαια πάντα σε ακολουθία με τις διεθνείς αγορές η μετοχή δείχνει ανθεκτικότητα κρατώντας την περιοχή κοντά στα ιστορικά υψηλά της χάρις την παρουσία αμερικανών επενδυτών.

Νωρίτερα το WEN κατέγραφε:

Θα σπάσει σήμερα το ιστορικό υψηλό η Μυτιληναίος, μετά το χτίσιμο επιπέδων πάνω από τα 25 ευρώ στις τελευταίες συνεδριάσεις;

Αυτό διαφαίνεται σαν το πιο πιθανό σενάριο, καθώς η συμμετοχή των ξένων με επενδυτικά κεφάλαια ανανεώνεται τις τελευταίες ημέρες, μετά τις αναβαθμίσεις για τις τιμές στόχους αλλά και την «κλειδωμένη» υψηλή κερδοφορία του 2023.

Όπως καταλαβαίνουν οι ξένοι επενδυτές, η Μυτιληναίος έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα, ότι η πορεία της δεν εξαρτάται από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Συνεχίζεται το buyback, το οποίο έχει όριο τα 25 ευρώ, με αποτέλεσμα οι ίδιες μετοχές να ξεπεράσουν το 3% και πάλι και αγορές 14.935 τεμαχίων στα 25 ευρώ στις 22/3.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης