Τελευταία Νέα
Politics & Business

Tα χάλασε ο Μαύρος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Tα χάλασε ο Μαύρος με τον ΣΥΡΙΖΑ
Κάτι δεν πήγε καλά και τελικά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαύρος (MRB) χώρισε τα τσανάκια του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως ό,τι και να λένε οι μετρήσεις ακόμη και οι προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ εταιρίες δεν βλέπουν διαφορές μικρότερες των 3,5  μονάδων.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα για την τελική ευθεία, που δείχνει με το ποσοστό των αναποφάσιστων σιγα - σιγά να μειώνεται, ότι η διαφορά μάλλον επανέρχεται υψηλότερα.
Και ανάμεσα σε όλα αυτά ο Χαρίτσης λέει στον ΚΟΝΤΡΑ ότι υπάρχει βόμβα στην πραγματική οικονομία, πότε; Την ώρα που οι διεθνείς οίκοι ετοιμάζονται για αναβάθμιση.

Ας εξηγήσει όμως ο Χαρίστης, ποιές θα είναι οι δημοσιονομικές επιπτώσεις της μείωσης του ΦΠΑ και του ΕΦΚ αλλά και οι πληθωριστικές, καθώς και της αύξησης του 10% των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων που έχει υποσχεθεί ο ίδιος ο Τσίπρας. Είναι προφανές ότι το οικονομικό επιτελείο του Τσίπρα στο βιράζ έχει περιορισμένο ακροατήριο, αλλά αν ισχύει αυτό που είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ότι είναι οικονομικά αναλφάβητος - ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ - τι να περιμένει κανείς;

Και φόρα - παρτίδα βάλε και Κατρούγκαλο, που δεν τον πάει ο αρχηγός, που παριστάνει τον Κομμουμνιστή και δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για την εισφορομπηχτικές του πολιτικές..

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης