Ενέργεια

H Karoon παρατείνει το κλείσιμο της υπεράκτιας περιοχής Baúna στην Βραζιλία

H Karoon παρατείνει το κλείσιμο της υπεράκτιας περιοχής Baúna στην Βραζιλία
Η Karoon Energy αναμένει ότι η παραγωγή από τα κοιτάσματα Baúna, Piracaba και Patola στην υπεράκτια λεκάνη Santos στη Βραζιλία θα παραμείνει κλειστή μέχρι τον επόμενο μήνα. όπως μεταφέρει το offshore

Η Karoon Energy αναμένει ότι η παραγωγή από τα κοιτάσματα Baúna, Piracaba και Patola στην υπεράκτια λεκάνη Santos στη Βραζιλία θα παραμείνει κλειστή μέχρι τον επόμενο μήνα, όπως μεταφέρει το offshore.
Η εταιρεία ανέλαβε δράση στα τέλη Μαρτίου μετά από ένα περιστατικό απώλειας περιορισμού που σχετίζεται με μια έκλαμψη υψηλής πίεσης στο FPSO Cidade de Itajaí.
Η Altera&Ocyan (A&O), ο χειριστής του σκάφους, κινητοποίησε ειδικούς για να εντοπίσουν την πηγή της διαρροής και να πραγματοποιήσουν επισκευές.

Ενώ οι επισκευές ήταν αποτελεσματικές, η Karoon και η A&O αποφάσισαν να επεκτείνουν την διακοπή της λειτουργίας για να πραγματοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιθεώρησης και δοκιμών συστήματος λόγω των υψηλότερων από τις αναμενόμενες ρυθμούς ροής από τα πρόσφατα πηγάδια Patola και της σχετικής πίεσης που ασκεί αυτό στην επεξεργασία του FPSO Σύστημα.
Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την προώθηση ορισμένων από τις προγραμματισμένες εργασίες τερματισμού του Ιουλίου για να διασφαλιστεί η μελλοντική αξιοπιστία του FPSO.

Ο χρόνος της επανεκκίνησης θα διέπεται από την ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων και το τελικό αντικείμενο των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν.
Επί του παρόντος, η Karoon στοχεύει σε μια επανέναρξη στις αρχές Μαΐου.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Karoon ενημέρωσε ότι η ανάπτυξη του Πεδίου Patola στο BM-S-40 στη λεκάνη του Santos, στην υπεράκτια Βραζιλία (Karoon, 100%) ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
1_51.PNG
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης