Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Ανδρουλάκης στον ΣΚΑΪ: Ο Τσίπρας γίνεται απλά ένας τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου

Ανδρουλάκης στον ΣΚΑΪ: Ο Τσίπρας γίνεται απλά ένας τυμβωρύχος του Ανδρέα Παπανδρέου
"Μητσοτάκης και Τσίπρας μπορούν να βγουν πρωθυπουργοί χωρίς εμάς, δεν βάζω κανένα βέτο εγώ - Χρειάζονται γενναίες αλλαγές" τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης
Κατηγορηματικά αρνητικός σε κάθε σενάριο συγκυβέρνησης με Νέα Δημοκρατία είτε ΠΑΣΟΚ -με πρωθυπουργούς τους κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα- εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη. Ο Νίκος Ανδρουλάκης προκρίνει για πρόσωπο κοινής αποδοχής.


Ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει, και εάν θέλουν να γίνουν πρωθυπουργοί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη, θα γίνουν με άλλα πρόσωπα, και όχι με το ΠΑΣΟΚ επέμεινε, διευκρινίζοντας ότι το μέλλον της πατρίδας δεν είναι μεταξύ του ελιτισμού του κ. Μητσοτάκη και του λαϊκισμού του Αλέξη Τσίπρα. Υπάρχει τρίτος δρόμος συνεργασιών, συγκλίσεων προσώπων κοινής αποδοχής που μπορούν να φέρουν καλύτερες μέρες για την πατρίδα, παρατήρησε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι αν αυτά τα κόμμα συμφωνούν ότι πρέπει να πάνε με τον αρχηγό τους μέχρι τέλους, ας υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο και όποιος είναι πρώτος να συγκυβερνήσουν να τον κάνουν πρωθυπουργό. Τα δύο αυτά πρόσωπα (σ.σ Μητσοτάκης - Τσίπρας) κρίθηκαν.

Δείτε αναλυτικά:

https://www.skai.gr/news/politics/androulakis-ston-skai

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης