Επικαιρότητα

Μητσοτάκης από Άρτα: Να ετοιμαστεί να χάσει εντός έδρας ο κ. Τσίπρας

Μητσοτάκης από Άρτα: Να ετοιμαστεί να χάσει εντός έδρας ο κ. Τσίπρας

 

Πρώτη προτεραιότητα θα είναι η αύξηση των μισθών στο 25% στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Άρτα.

«Ας ετοιμαστεί (ο κ. Τσίπρας) για μια ακόμα ήττα εντός έδρας αυτή την φορά», ανέφερε στην ομιλία του στην Άρτα ο πρωθυπουργός και προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος ζήτησε από τους πολίτες της Άρτας να δώσουν την πρωτιά στην Νέα Δημοκρατία, ζητώντας το ακόμη και από το χωριό του κ. Τσίπρα που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός και προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως πρώτη προτεραιότητα θα είναι η αύξηση των μισθών στο 25% στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

«Η πρώτη μου προτεραιότητα, όπως στάθηκα απέναντί σας το 2019 και σας είπα ότι θα μειώσω φόρους και εισφορές, έτσι στέκομαι απέναντί σας και σας λέω ότι θα αυξηθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα 25%. Ο μέσος μισθός θα μπορεί να πάει στα 1500 ευρώ και ο κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός μιλάει αυτή την ώρα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

Πηγή: www.skai.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης