Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Τσαπανίδου: Η φορολογία στα μερίσματα δεν αρκεί - 3,5 δισ. φόροι στα υπερκέρδη

Τσαπανίδου: Η φορολογία στα μερίσματα δεν αρκεί - 3,5 δισ. φόροι στα υπερκέρδη
Η κυρία Τσαπανίδου έκανε γνωστό ότι στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει έκτακτο χαράτσι στις επιχειρήσεις, μία έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ., με πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε νέα «φορολογική» βόμβα, την οποία θέλει να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Τσαπανίδου έκανε γνωστό ότι στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει έκτακτο χαράτσι στις επιχειρήσεις, μία έκτακτη φορολόγηση 3,5 δισ., με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Οικονόμου και του Ακη Παυλόπουλου αναφορικά με τη φορολόγηση που των μερισμάτων που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά του η κυρία Τσαπανίδου είπε «χθες μίλησε ο Αλέξης Τσιπρας και είπε για πολύ μικρή απόδοση στον κρατικό προϋπολογισμό και δεν αξίζει να δοθεί συνέχεια στο θέμα των μερισμάτων».

Στη συνέχεια η κυρία Πόπη Τσαπανίδου σε ερώτηση «πού θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει τις 3 κοινωνικές παρεμβάσεις, τις οποίες ανακοίνωσε πως θα περάσει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τις πρώτες 50 ημέρες διακυβέρνησης;», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με έκτακτη φορολόγηση στα υπερέσοδα επιχειρήσεων.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης