Επικαιρότητα

Οι παράγοντες που θα κρίνουν την αυτοδυναμία της ΝΔ

Οι παράγοντες που θα κρίνουν την αυτοδυναμία της ΝΔ
Πρόβλημα η έλλειψη θέρμης στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση
Σχετικά Άρθρα

«Αντίπαλός μας τώρα είναι η ξαπλώστρα, η παραλία, ο εφησυχασμός». Με αυτή τη φράση, χθες στο Mega, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνόψισε τους κινδύνους που υπάρχουν ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου, με τους πολίτες να έχουν κουραστεί από τις εκλογές ή να θεωρούν ότι «το αποτέλεσμα έχει κριθεί και άρα μπορούμε να πάμε αραχτοί και χαλαροί στην επόμενη κάλπη», όπως συμπλήρωσε.

Τα μηνύματα που φτάνουν στην Πειραιώς από τα στελέχη του κόμματος που «οργώνουν» όλες τις περιφέρειες είναι ότι η πλειοψηφία των πολιτών δεν αντιμετωπίζει με θέρμη τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, έχοντας στο μυαλό τους περισσότερο τον προγραμματισμό των θερινών διακοπών παρά την εκλογική διαδικασία.

Το στοίχημα για τη ΝΔ, όπως το περιγράφουν στελέχη του κόμματος, είναι να τους πείσουν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και χρειάζεται η συμμετοχή στις εκλογές προκειμένου να υπάρξει μια σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 26 Ιουνίου και να αποφύγει η χώρα τις περιπέτειες. Γι' αυτό και ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στο δίλημμα «αυτοδυναμία ή εκλογές τον Αύγουστο» ώστε να καταστεί σαφές ότι δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο ή αποχή από τις εκλογές, καθώς «τίποτα δεν έχει κριθεί».


Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης