Διεθνή

Erdogan: Η ζώνη επιρροής μας είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά μας

Erdogan: Η ζώνη επιρροής μας είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά μας
Τούρκοι αναλυτές σημειώνουν ότι η Ελλάδα γίνεται ισχυρή με τον εξοπλισμό που αποκτά και έτσι «αυξάνεται η πιθανότητα να μας προκαλέσει ζημιά»

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν το μέλλον τους στην Τουρκία τόνισε ο Ταγιπ Ερντογάν σε ομιλία του, όπου υποστήριξε ότι η επιρροή της χώρας του είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά της. 

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Tούρκος πρόεδρος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι αυτό που ανέφερε φάνηκε και στο ενδιαφέρον που υπήρξε για τις εκλογές της Τουρκίας. 

Ερντογάν: Στην περιοχή μας δεν μπορεί να παραμείνει σταθερή μια εξίσωση που δεν περιλαμβάνει την Τουρκία που δεν υπολογίζει την Τουρκία. Το όραμα μας για ισχυρή Τουρκία και στο τραπέζι και στο μέτωπο. Αυτό έγινε πραγματικότητα. Σήμερα η ζώνη επιρροής της χώρας μας έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα σύνορα μας. 

Οι  πρόσφατες εκλογές παρακολουθήθηκαν από την Αφρική στην Ασία, από την Ευρώπη μέχρι και την Λατινική Αμερική από τον Τουρκικό κόσμο μέχρι και τον κόσμο του Ισλάμ κι αυτό είναι ένα δείγμα (της επιρροής). Εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων που μαζί μας δεν έχουν φυσική σχέση αλλά έχουν σχέση καρδιάς κι έτσι βλέπουν το μέλλον τους στην Τουρκία.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης