Επιχειρήσεις

EY.ai: Η νέα πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της EY

EY.ai: Η νέα πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της EY
Το EY.ai, υποστηρίζεται από ένα ισχυρό οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης και αξιοποιεί τις προηγμένες δυνατότητες της EY σε αυτή

Ο παγκόσμιος οργανισμός της EY εγκαινιάζει τη λειτουργία του “EY.ai”, μίας ενοποιημένης πλατφόρμας, που συνδυάζει τις ανθρώπινες δυνατότητες με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μετασχηματιστούν, υιοθετώντας την υπεύθυνα και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις λειτουργίες τους.

Το EY.ai, υποστηρίζεται από ένα ισχυρό οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης και αξιοποιεί τις προηγμένες δυνατότητες της EY σε αυτή, παράλληλα με την εκτεταμένη επιχειρηματική, οικονομική και τεχνική εξειδίκευσή της στην εταιρική στρατηγική, τον λογιστικό έλεγχο, τη φορολογία, τις συναλλαγές, τον μετασχηματισμό και τη διαχείριση κινδύνων. Η νέα πλατφόρμα, στοχεύει να επιταχύνει την υιοθέτηση και ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις, αυξάνοντας, παράλληλα, την εμπιστοσύνη σε αυτή. Επίσης, στοχεύει να εκπαιδεύσει το ανθρώπινο δυναμικό και να τροφοδοτήσει τον λειτουργικό μετασχηματισμό και νέες επιχειρησιακές στρατηγικές.

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε μέσα από επενδύσεις της EY ύψους 1,4 δισ. δολαρίων. Οι επενδύσεις αυτές, υποστήριξαν την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε αποκλειστικές τεχνολογίες της EY, όπως το EY Fabric, ενώ εξασφάλισαν και μία σειρά από εξαγορές εταιρειών τεχνολογίας και των υποστηρικτικών τους τεχνολογιών cloud και αυτοματισμού.

Τοποθετώντας τους ανθρώπους στην καρδιά της τεχνητής νοημοσύνης

Η EY βοηθά τους ανθρώπους της να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν κρίσιμες δεξιότητες στην τεχνητή νοημοσύνη. Μετά από μια αρχική, δοκιμαστική φάση, με τη συμμετοχή 4.200 εξειδικευμένων τεχνολόγων της EY, ο παγκόσμιος οργανισμός της EY λανσάρει ένα ασφαλές, μεγάλης κλίμακας Generative AI γλωσσικό μοντέλο, με την ονομασία “EY.ai EYQ”, για εσωτερική χρήση. Ε

πιπλέον, η EY θα προσφέρει στο ανθρώπινο κεφάλαιό της εξατομικευμένη εκπαίδευση πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη, βασισμένη στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών πιστοποιήσεων EY Badges. Σημειώνεται, ότι, από το 2018 μέχρι σήμερα, έχουν απονεμηθεί στους ανθρώπους της EY παγκοσμίως, πάνω από 100.000 πιστοποιήσεις EY Badges σχετικές με την τεχνητή νοημοσύνη και τα δεδομένα.

Δημιουργία ενός οικοσυστήματος τεχνητής νοημοσύνης

Το EY.ai συνθέτει, επίσης, ένα οικοσύστημα τεχνητής νοημοσύνης, που περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος επιχειρηματικών, τεχνολογικών και ακαδημαϊκών δυνατοτήτων. Ανάμεσά τους, και στρατηγικές συμμαχίες με ορισμένους από τους πιο καινοτόμους οργανισμούς στον κόσμο, όπως οι Dell Technologies, IBM, Microsoft, SAP, ServiceNow, Thomson Reuters και UiPath, καθώς και άλλους ανερχόμενους ηγέτες του κλάδου, που καθορίζουν το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης.

Επεκτείνοντας την υπάρχουσα στρατηγική συμμαχία τους, η Microsoft παρείχε στην EY, πρόσβαση σε πρωτοποριακές δυνατότητες Azure OpenAI, όπως το GPT-3 και το GPT-4. Με την υποστήριξη της Microsoft και την αξιοποίηση του Azure OpenAI, οι ομάδες της EY δημιουργούν και αναπτύσσουν προηγμένες λύσεις Generative AI, ενισχύοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες του οργανισμού.

Η συμμαχία EY-Dell Technologies επενδύει από κοινού σε δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των Dell Generative AI Solutions, μίας σειράς προϊόντων και υπηρεσιών της Dell, που απλοποιούν την υιοθέτηση full-stack Generative AI με μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLMs).

Αντίστοιχα, η συμμαχία της ΕΥ με την Thomson Reuters επεκτείνεται και θα λειτουργήσει ως καταλύτης μετασχηματισμού, συνδυάζοντας εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς της φορολογίας, του δικαίου, του διεθνούς εμπορίου και των υπηρεσιών ESG, επιταχύνοντας την από κοινού ανάπτυξη νέων λύσεων και υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης