Ο Buffett θα επενδύσει 3,9 δισ. δολ. σε έργα αιολικής και ηλιακής ενέργειας - Ποια είναι η Flower Turbines

Ο Buffett θα επενδύσει 3,9 δισ. δολ. σε έργα αιολικής και ηλιακής ενέργειας - Ποια είναι η Flower Turbines

 Η startup έχει ολοκληρώσει δύο καμπάνιες StartEngine και συγκέντρωσε 9 εκατομμύρια δολάρια

 

Ο Warren Buffett, ο διάσημος επενδυτής και πρόεδρος της Berkshire Hathaway, πρόκειται να αναλάβει ουσιαστική δέσμευση στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας διαθέτοντας 3,9 δισ.δολάρια σε έργα αιολικής και ηλιακής ενέργειας. Αυτή η στρατηγική κίνηση υπογραμμίζει την αφοσίωσή του σε πρωτοβουλίες βιώσιμης ενέργειας. Είναι ενδιαφέρον ότι στο δυναμικό τοπίο της καθαρής ενέργειας, υπάρχουν πολλά υποσχόμενες startups σύμφωνα με το Benzinga.com.

Στο ταχέως εξελισσόμενο τοπίο της βιώσιμης ενέργειας, λίγες εταιρείες ξεχωρίζουν πραγματικά για την καινοτομία και την υπόσχεσή τους.

Μια τέτοια εταιρεία, που πρωτοστατεί στην πρόοδο της μικρής αιολικής ενέργειας, είναι η Flower Turbines. Συγχωνεύοντας την κορυφαία απόδοση, δεν δημιουργεί απλώς τουρμπίνες – αλλά δημιουργεί έργα τέχνης για ένα πιο πράσινο μέλλον.
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα αστικά και προαστιακά τοπία δεν κυριαρχούνται από μεγάλες, ενοχλητικές ανεμογεννήτριες, αλλά κοσμούνται από κομψές, όμορφα σχεδιασμένες λύσεις αιολικής ενέργειας. Η Flower Turbines προσπαθεί να δημιουργήσει ακριβώς αυτό.
Η εταιρεία ελπίζει οι υπερσύγχρονες τουρμπίνες της να γίνουν το επίκεντρο ενός παγκόσμιου κινήματος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ολιστική προσέγγιση

Η δέσμευσή της στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας υπερβαίνει την κατασκευή. Επιχειρώντας την εγκατάσταση σε στέγες και τα ηλεκτρονικά ανεμογεννητριών, η Flower Turbines παρουσιάζει την ολιστική προσέγγισή της προς έναν καθαρότερο, πιο βιώσιμο κόσμο.

Εάν έχετε ονειρευτεί ένα μέλλον όπου οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ο άνεμος, μπορούν να συναγωνιστούν την πανταχού παρουσία της ηλιακής τεχνολογίας, η Flower Turbines υπερασπίζεται αυτή την αιτία.

Το Flower Turbinesέχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όχι μόνο έχει αναγνωριστεί, αλλά έχει τιμηθεί ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση της Αμερικής από το διάσημο Πανεπιστήμιο Pepperdine Graziadio Business School.

Η Flower Turbines ολοκλήρωσε δύο καμπάνιες StartEngine με υπερεγγραφή και η πρόσφατη καμπάνια Reg A και συγκέντρωσε 9 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιτυχία με την άντληση κεφαλαίων δείχνει πόσοι επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους σε επενδύσεις εναλλακτικής ενέργειας. Η Flower Turbines βρίσκεται δίπλα σε εταιρείες όπως η YouSolar — μια startup που δημιούργησε το PowerBloc, ένα ηλιακό νανοπλέγμα που παρέχει αξιόπιστη και καθαρή ενέργεια στο σπίτι. Αυτές οι εταιρείες, μεταξύ πολλών άλλων, δίνουν τη δυνατότητα στους μικροεπενδυτές να επενδύσουν στο ισόγειο.

Νέοι Ορίζοντες

Το ταξίδι της Flower Turbines ξεκίνησε στις ΗΠΑ, αλλά οι φιλοδοξίες της είναι παγκόσμιες. Μετά την έναρξη της παραγωγής και των πωλήσεων στο Lubbock του Τέξας, έχει στρέψει τα μάτια της προς την ευρωπαϊκή αγορά και τι διεθνείς αγορές. Με τον κόσμο να κλίνει προς πιο πράσινες ενεργειακές λύσεις και χώρες όπως οι ΗΠΑ, η ΕΕ και η Κίνα να εισάγουν νέα κίνητρα για καθαρή ενέργεια, η σκηνή έχει τεθεί για τους καινοτόμους

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης