Επιχειρήσεις

Έρχεται το νέο ΛΟΤΤΟ από τις 5 Οκτωβρίου - Οι 6 τυχεροί αριθμοί θα δίνουν σε κάθε κλήρωση έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια

Έρχεται το νέο ΛΟΤΤΟ από τις 5 Οκτωβρίου - Οι 6 τυχεροί αριθμοί θα δίνουν σε κάθε κλήρωση έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια
Η πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου

Το ΛΟΤΤΟ αλλάζει και μοιράζει πλέον στον πρώτο νικητή κέρδη για μία ολόκληρη δεκαετία. Από τις 5 Οκτωβρίου, σε κάθε κλήρωση όσοι προβλέπουν σωστά και τους 6 αριθμούς θα κερδίζουν έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια. Κέρδη κάθε μήνα θα εισπράττουν και όσοι κάνουν 5 σωστές προβλέψεις. Συγκεκριμένα, θα κερδίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο.

Η πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.  

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

Οι κληρώσεις του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00, όπως και τώρα,  και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του https://www.google.com/url?q=https://opaponline.opap.gr/?openRegistrationModal&source=gmail&ust=1696330586051000&usg=AOvVaw0pVX077Q2xb5gyNafGRtap">opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.  

Κέρδη και στις μικρότερες κατηγορίες

Στο νέο ΛΟΤΤΟ, οι νικητές στην τρίτη κατηγορία, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών θα κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς θα κερδίζουν 2 ευρώ. Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς θα κερδίζουν 1 ευρώ.

Οι επιλογές για τη συμπλήρωση δελτίου

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ θα μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών. Επιπλέον, με το ίδιο δελτίο θα μπορούν να πάρουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.


www.worldenergynews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης