Politics & Business

Άδωνις: Έλαβα ευχαριστήριο μήνυμα από πολίτη (Βίντεο)

Άδωνις: Έλαβα ευχαριστήριο μήνυμα από πολίτη (Βίντεο)

Γυναίκα ευχαρίστησε τον υπουργό Εργασίας για τη μη περικοπή των αναπηρικών συντάξεων

Ο υπουργός Εργασία, Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ότι μια γυναίκα της οποίας τα στοιχεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα, τον ευχαρίστησε για τη μη περικοπή των αναπηρικών συντάξεων

Ειδικότερα έγραψε:

Μετά το βίντεο που θα δείτε από την πρωινή μου συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του
@skaigr και τις αποφάσεις που πήραμε για την μη περικοπή πλέον των αναπηρικών συντάξεων, στην περίπτωση που αποφασίσουν να εργάζονται, έλαβα πολλά τέτοια παρόμοια μηνύματα.
Για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει η πολιτική: «Κύριε Γεωργιάδη ... Δεν ξέρω αν θα δείτε πότε το μνμ μου...όμως ένιωσα την ανάγκη γτ μόλις τώρα το είδα στην εκπομπή...να σας ευχαριστήσω προσωπικά.. παίρνω αναπηρική σύνταξη λόγω αρθριτιδων κ παθήσεων που κουβαλάω από μικρή, (ρευματοειδής αρθριτιδα, ψωριασικη αρθριτιδα, τρία αυτοάνοσα, νοσογονο παχυσαρκία, κλπ κλπ κλπ) όμως ακόμα είμαι ζωντανός άνθρωπος κ δεν μπορούσα να δεχθώ το ότι θα έπρεπε να μείνω σαν ζωντανή νεκρή μόνο με τα 350€ τον μήνα..όπως κ εσείς είπατε, δεν μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος αξιοπρεπώς με αυτό το ποσο..  σας ευχαριστώ προσωπικά για αυτήν την εξέλιξη που μου δίνει κ μένα την ευκαιρία να ζήσω λίγο καλύτερα αλλά κ να διοχέτευσω την όση ενέργεια έχω σε μια εργασία.. Με εκτίμηση Κατερίνα (το επώνυμο το έσβησα για λόγους προσωπικών δεδομένων)   Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε την ζωή της Κατερίνας και κάθε Κατερίνας, Παναγιώτης, Αλέξη κλπ όσο μπορούμε καλύτερη και είμαι υπερήφανος για αυτό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
Άδωνις Γεωργιάδης on X: "Μετά το βίντεο που θα δείτε από την πρωινή μου συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του @skaigr και τις αποφάσεις που πήραμε για την μή περικοπή πλέον των αναπηρικών συντάξεων, στην περίπτωση που αποφασίσουν να εργάζονται, έλαβα πολλά τέτοια παρόμοια μηνύματα. Για κάτι… https://t.co/aoYny8g5mi" / X (twitter.com)

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης