Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Public Outlet: Το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα άνοιξε στον Ρέντη

Public Outlet: Το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στην Ελλάδα άνοιξε στον Ρέντη
  • Mεγάλη ποικιλία με έως 70% έκπτωση σε οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις, είδη τεχνολογίας & ψυχαγωγίας
  • χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε μία έκθεση πάνω από 1.000 τ.μ.
  • ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής και χαμηλές δόσεις
Το νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα Public Outlet, το οποίο λειτουργεί από τις 29 Σεπτεμβρίου 2023 στον 1ο όροφο του καταστήματος "Public + home", στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, στην Αθήνα, είναι γεγονός. Μεγάλη ποικιλία με έως 70% έκπτωση σε χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είναι πλέον διαθέσιμη για τους καταναλωτές.

Το Public Outlet, με έκθεση που ξεπερνά τα 1.000 τ.μ. σε επιφάνεια, προσφέρει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων: υπολογιστές, smartphones, τηλεοράσεις, wearables, είδη εικόνας και ήχου, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές και πολλές ακόμη προτάσεις από επώνυμες μάρκες της αγοράς, σε χαμηλές τιμές που αγγίζουν το -70%. Παράλληλα, όλα τα προϊόντα που προσφέρει το νέο Outlet κατάστημα είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτα και φέρουν εγγύηση, ώστε οι καταναλωτές να εξυπηρετούνται άμεσα.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Public Outlet, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία εγκατάστασης νέας συσκευής και απεγκατάστασης της παλιάς συσκευής, καθώς και δωρεάν ανακύκλωση. Ταυτόχρονα, επωφελούνται και από τις ευέλικτες επιλογές πληρωμής, όπως συμβαίνει σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Public και στο Public.gr, για να ολοκληρώσουν τις αγορές τους ακόμη πιο εύκολα. Η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna και FlexPay επιτρέπουν μέγιστη ευελιξία αγορών, καθώς οι καταναλωτές επιλέγουν το πλάνο πληρωμής που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Το νέο εκπτωτικό κατάστημα Public Outlet διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και προσκαλεί τους καταναλωτές να το επισκεφτούν για να ανακαλύψουν τα πιο δυνατά deals στην Ελλάδα και να ζήσουν την Public εμπειρία αγορών!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης