Επιχειρήσεις

Οι εκδηλώσεις Οκτωβρίου στα Public

Οι εκδηλώσεις Οκτωβρίου στα Public

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων, προσφέροντάς μας έμπνευση και προβληματισμό!

Επίκαιρες συζητήσεις, αλλά και παρουσιάσεις  βιβλίων έρχονται στα καταστήματα Public σε Αθήνα και περιφέρεια, για να μας κρατήσουν συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο, πάντα με την υπογραφή του κορυφαίου βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα.

Τα Public και η Minos EMI / Universal σάς προσκαλούν σε ένα μοναδικό signing session του 1ου φυσικού album της Αναστασίας, «Ευχή» την Τρίτη 24/10 στις 19:00 στο Public Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Οι fans θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί της και να αγοράσουν το νέο της album, με την υπογραφή της.

Λίγα λόγια για την Αναστασία και το album της:

Το διπλά πλατινένιο album της Αναστασίας κυκλοφορεί πλέον και σε φυσικό προϊόν.

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, στο πρώτο της album με τίτλο «Ευχή». Ενάμιση χρόνο πριν, η νεαρή τραγουδίστρια παρουσιάστηκε στο κοινό μέσω του TikTok με τις «Αμαρτίες» της - το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας - και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Δεκάδες εκατομμύρια streams και views, No1 τραγούδια σε YouTube & Spotify, διαμαντένια και πολυπλατινένια singles, δεκάδες sold out live σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεργασίες με Γιώργο Μαζωνάκη, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Σαμπάνη και Μέλισσες, και η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Ευχή» είναι πλέον γεγονός.

Η «Ευχή» περιλαμβάνει στο σύνολο 10 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των mega hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό», «Μη Μιλάς» & «Σημάδι» και κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company. Στην «Ευχή» θα απολαύσετε ακόμα την συγκινητική ερωτική μπαλάντα «Φλόγα», την ξεσηκωτική «Ακρόπολη», την ανεβαστική «Θύελλα», την νοσταλγική «Γυναίκα» καθώς και το πολύ εσωτερικό κομμάτι «Αναστασία».

Την παραγωγή του album επιμελήθηκαν οι Γιώργος Καλογεράκος και Νίκος Χωρίτος.

Νικολίνα Δανιηλίδου

Τι συναίσθημα θα φάμε σήμερα; Ιβίσκος

Παρασκευή 27/10 και ώρα 19:00 | Αίθουσα Public Συντάγματος

Τα Public και οι εκδόσεις Ιβίσκος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Νικολίνας Δανιηλίδου, «Τι συναίσθημα θα φάμε σήμερα;», την Παρασκευή 27/10 στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Βασισμένο στην πολυετή εμπειρία ψυχοθεραπείας με ανθρώπους που πάσχουν από διατροφικά ζητήματα, το βιβλίο αυτό αναλύει σε βάθος τα συχνότερα συναισθηματικά εμπόδια στην τροφική φροντίδα του εαυτού.

Η υπερκατανάλωση τροφής είναι ένδειξη ότι ίσως αποσυνδέεσαι από τον εαυτό σου τρώγοντας, ότι ίσως βιώνεις εσωτερικό συναισθηματικό «κενό», το οποίο γεμίζεις με φαγητό. Τα κιλά είναι απλώς κιλά και ορίζουν έναν σωματότυπο. Η υπερφαγία, όμως, είναι μια συμπεριφορά, άσχετη με το βάρος, άσχετη με την πείνα, άσχετη με την επιθυμία του φαγητού. Είναι μια ένδειξη παρορμητικής συμπεριφοράς στην κατανάλωση φαγητού, είναι σημάδι ότι χρειάζεται να προχωρήσεις σε πιο ουσιαστικές αλλαγές στη σχέση σου με τον εαυτό σου.

Για να ξεπεράσεις τα εμπόδια αυτά, θα πρέπει να αποκτήσεις επίγνωση των προσωπικών σου εμποδίων, να δαμάσεις την ορμή στο φαγητό, να μάθεις να αφουγκράζεσαι και να κατανοείς τη συναισθηματική σου πείνα. Να αναγνωρίσεις τι εμποδίζει τη φροντίδα σου, τη φροντίδα που έχεις εσύ επιλέξει συνειδητά να προσφέρεις στον εαυτό σου. Να μπορέσεις να γίνεις πιο αποτελεσματικός στους δικούς σου τροφικούς στόχους και να νιώθεις περισσότερη αποδοχή για τον εαυτό σου και το σώμα σου. Οι τεχνικές που συνοδεύουν αυτό το βιβλίο θα σε οδηγήσουν σε μια καθημερινότητα με σωστή τροφική φροντίδα.

Ό,τι χρειάζεσαι ο υγιής εσωτερικός εαυτός σου μπορεί να σου το παρέχει.

«Έλα, θα πάμε μαζί, μαζί θα προχωρήσουμε σε πιο θρεπτικά γεύματα. Θέλω απλά να είμαστε υγιείς και να μας φροντίσω τροφικά όπως χρειαζόμαστε. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα σε εγκαταλείψω, δεν θα αφήσω την κριτική να σε πληγώσει. Και όταν θα έχεις μια τροφική επιθυμία θα τη σέβομαι και δεν θα σε τιμωρώ».

Το βιβλίο προσφέρει κατανόηση, εργαλεία και ιδέες για όσους δυσκολεύονται στον έλεγχο της τροφής τους, καθώς και για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διαταραγμένη σίτιση όπως διαιτολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι.

Άννα Μαρία Παπίρη

The Greek Diet Cure, Key Books

Τρίτη 31/10 και ώρα 20:30 | Public Café Συντάγματος

Τα Public και η Key Books σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της wellness editor, ιδρύτριας του I love my life και συγγραφέως Άννας Μαρίας Παπίρη, «The greek diet cure», την Τρίτη 31/10 στις 20:30 στο Public Café Συντάγματος.

Μαζί της θα συνομιλήσουν:

Aικατερίνη Σκενδέρη - Βιοχημικός-διατροφολόγος, Καθηγήτρια διατροφής και μεταβολισμού στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Μαρία Νικόλτσιου - Δημοσιογράφος και Παρουσιάστρια

Βαλεντίνη Κωνσταντινίδου - Λέκτορας διατροφογενετικής, Ιδρύτρια του dnanutricoach.com και συγγραφέας

Κωνσταντίνα Σκαναβή - Καθηγήτρια και Πρόεδρος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Ελλάδα είναι ένας διαχρονικός τουριστικός προορισμός, γνωστός για την ιστορία, τα όμορφα νησιά και τη ζεστή φιλοξενία της. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι ο ελληνικός τρόπος ζωής και διατροφής, εμπνευσμένος από αρχαίες παραδόσεις, έχει αποδειχθεί ότι είναι από τους πλέον υγιεινούς στον κόσμο.

Η Άννα Μαρία Παπίρη, wellness editor με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ευεξίας, σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών υγείας, δημιούργησε έναν οδηγό ελληνικής διατροφής για αρχάριους, σύμφωνα με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

Σε αυτό το βιβλίο, θα μάθετε:

Τι είναι η ελληνική διατροφή.

Την ιστορία των διατροφικών συνηθειών και της άσκησης από την αρχαία Αθήνα, τη Σπάρτη και τη Μινωική Κρήτη μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

Το φαινόμενο της Ικαρίας: Το ελληνικό νησί, μία από τις 5 Γαλάζιες Ζώνες του κόσμου, αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροζωίας.

Τις παραδοσιακές ελληνικές τροφές και τα εκπληκτικά οφέλη τους για την υγεία.

Ένα πρόγραμμα διατροφής 4 εβδομάδων, βασισμένο αποκλειστικά σε παραδοσιακές ελληνικές τροφές, για να σας κρατήσει σε φόρμα.

30 εύκολες συνταγές, που συνοδεύονται από τη διατροφική τους ανάλυση, που θα χαρίσουν χρώμα και ζωτικότητα στην καθημερινότητά σας.

Ένα ελληνικό χορτοφαγικό πρόγραμμα διατροφής 2 εβδομάδων, και 10 επιπλέον γευστικές χορτοφαγικές συνταγές.

Αποτοξίνωση αλά ελληνικά: 10 τροφές που αποτοξινώνουν και αναζωογονούν με φυσικό τρόπο το σώμα.

Τροφές που σας ανεβάζουν τη διάθεση και σας κάνουν πιο ευτυχισμένους.

Καλλισθενική γυμναστική: Ο συνδυασμός αρχαίας ελληνικής άσκησης και αερόβιας γυμναστικής εγγυάται δυνατό σώμα και πνευματική διαύγεια.

Αυτό το βιβλίο έχει στόχο να διαδώσει τα οφέλη της ελληνικής διατροφής διεθνώς και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να υιοθετήσετε την πιο υγιεινή διατροφή στον κόσμο, ως θεμέλιο για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή!

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης