Politics & Business

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση Τσακαλώτου με Κασσελάκη - Politicus

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση Τσακαλώτου με Κασσελάκη - Politicus
Συνάντηση είχαν λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην οποία, μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα των διαγραφών των κκ. Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη, που έχουν προκαλέσει σάλο στην Κουμουνδούρου και έχουν χωρίσει την παράταξη σε δύο στρατόπεδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση, η οποία είχε κλειστεί πριν τις διαγραφές, έγινε σε φιλικό κλίμα και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται ότι ζήτησε από τον πρόεδρο να πάρει πίσω τις διαγραφές των τριών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξετάσει το θέμα.

Τα βλέμματα πάντως παραμένουν στραμμένα στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, όπου ναι μεν το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα φιλικό για τον νέο πρόεδρο του κόμματος, ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία αναμένεται να βάλει προς συζήτηση την πορεία προς το συνέδριο, την παρουσία της νέας τάσης, αλλά και τις διαδικασίες για την υπεράσπιση της δημοκρατικής κομματικής λειτουργίας και τον σαφή πολιτικό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ:

https://politicus.gr/2049127/se-filiko-klima-i-synantisi-tsakalotou-kasselaki/

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης