Ενέργεια

Λ. Μπίσαλας (Sunlight): Εξετάζουμε την κατασκευή του επόμενου giga factory στην Ελλάδα

Λ. Μπίσαλας (Sunlight): Εξετάζουμε την κατασκευή του επόμενου giga factory στην Ελλάδα
Η  SUNLIGHT πραγματοποίησε φέτος τζίρο που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, έχει παρουσία σε 15 χώρες και εξάγει το 99,5% των προϊόντων που παράγει στα 15 εργοστάσιά της

«Η Ελληνική οικονομία σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης - Τo μεγάλο άλμα των επενδύσεων»  ήταν το θέμα της ενότητας «Ανάπτυξη – Επενδύσεις» στο πλαίσιο του 6ου Athens Investment Forum, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής και συνδιοργανώνουν το ΤΕΕ και η Vertical Solutions.

Στην ενότητα μετείχαν οι Βασίλης Κάτσος, Πρόεδρος και Συνιδρυτής της VNK CAPITAL,  Κωνσταντίνος Μπήτρος, Διευθύνων Σύμβουλος της STREEM GLOBAL, Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος  και Εκτελεστικός Διευθυντής ΔΣ της SUNLIGHT, Μαρία Ιωαννίδου, Γενική Διευθύντρια της HELLENIC DUTY FREE SHOPS, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Επικεφαλής Corporate & Investment Banking της EUROBANK, Θεόδωρος Τρύφων, Πρόεδρος της ΠΕΦ, Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της  FRAPORT GREECE σε μία συζήτηση που συντόνισε ο δημοσιογράφο Γεώργιος Δημητρομανωλάκης.

Η Ελλάδα είναι μεταξύ των υποψήφιων χωρών που εξετάζει η SUNLIGHT για την κατασκευή του επόμενου giga factory της εταιρείας, επένδυση ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως αποκάλυψε ο Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικός Διευθυντής ΔΣ της SUNLIGHT. Το εργοστάσιο θα παράγει μπαταρίες λιθίου νέας γενιάς . «Επιθυμίας μας είναι να γίνει το εργοστάσιο στην Ελλάδα αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε διάφορες δυσκολίες » είπε ο Λ.  Μπίσαλας που τόνισε ότι στην Ελλάδα «έχει πραγματοποιηθεί μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά στην γραφειοκρατία, ωστόσο τα  πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, η ταχύτητα υλοποίησης είναι παράγοντας που συνυπολογίζουμε».

Η  SUNLIGHT πραγματοποίησε φέτος τζίρο που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, έχει παρουσία σε 15 χώρες και εξάγει το 99,5% των προϊόντων που παράγει στα 15 εργοστάσιά της.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης