Επιχειρήσεις

Ο Όμιλος Motor Oil στο πλευρό της πρωταθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Ο Όμιλος Motor Oil στο πλευρό της πρωταθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Η μεγάλη εταιρεία πετρελαιοειδών και ενέργειας γίνεται χορηγός της πρωταθλήτριας στο βάδην

Ο Όμιλος Motor Oil, στο πλαίσιο του «Φροντίζω», ενός προγράμματος υψηλής ευθύνης με δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν αντίκτυπο στον κόσμο μας, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον, προχωρά σε χορηγική συνεργασία με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, πρωταθλήτρια στο βάδην.

Με διαχρονικό αίσθημα φροντίδας για τον αθλητισμό, για όλα όσα εμπνέουν, δίνουν ενέργεια καθώς και όσες και όσους αποτελούν πρότυπα, ο Όμιλος Motor Oil, στέκεται δίπλα στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, υποστηρίζοντάς την στο ταξίδι της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Αντιγόνη είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και φοιτήτρια Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διαχείριση Αθλητισμού για ΑΜΕΑ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει ήδη  σημειώσει πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις στα 20χλμ βάδην και στα 35χλμ βάδην, σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, όπως η 3η θέση στα 35χλμ. βάδην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, καθώς και η 1η θέση στα 20χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο αλλά και η 1η θέση στα 35χλμ. βάδην στο ίδιο Πρωτάθλημα.

Μια σπουδαία αθλήτρια που η επιμονή της, η στόχο-προσήλωση, η συνέπεια, η σταθερότητα και ο σεβασμός συμβαδίζουν απόλυτα με τον αξιακό κώδικα που διέπει τη γενικότερη δραστηριότητα και το δημόσιο αποτύπωμα του Ομίλου Motor Oil εδώ και 50 χρόνια.

Η Μotor Oil θα σταθεί συνοδοιπόρος στο πλευρό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, στην πορεία της για νέες κατακτήσεις, φροντίζοντας ουσιαστικά και έμπρακτα για την καλύτερη προετοιμασία της.

 

Σχετικά με τη Motor Oil

Η Motor Oil είναι ένας ενεργειακός όμιλος με έδρα την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1970 και το διυλιστήριο της, ένα από τα κορυφαία υπερσύγχρονα διυλιστήρια της Ευρώπης (12,61 Nelson Complexity Index) ξεκίνησε τη λειτουργία του στην περιοχή της Κορίνθου το 1972.

Εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους.

Ο Όμιλος κατέχει ηγετικό ρόλο στους τομείς της διύλισης αργού πετρελαίου και των πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, καθώς και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προμηθεύοντας τους πελάτες του με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, μέσω των περισσότερων από 1.500 πρατηρίων του. Παράλληλα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον τομέα του υγραερίου, της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου, δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επενδύοντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και χτίζοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο υπερτροφοδοτήσεων, μέσω των θυγατρικών του.

Ο Όμιλος, μέσα από ένα στοχευμένο επενδυτικό πλάνο, πρωτοπορεί για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, με σταθερότητα και συνέπεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.moh.gr/      

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης